bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 706G 6688B001 groen / green cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 706G 6688B001 inktcartridge? Op deze website vind je de meest populaire inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Het artikel Canon PFI 706G bedoeld voor de kleur groen (green) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Canon. Meerdere verkopers zoals bijvoorbeeld Office Centre en Easy-ink hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€242,50
Huismerk vanafprijs€121,25
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 706G
Productnummer6688B001
Kleurgroen
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999910772

Goedkoopste Canon PFI 706G 6688B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6688B001 cartridge is 700 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies en Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Dikwijls bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij verkooppunten als coolblue.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 6688B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €242,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de beste webshops waar je zonder gedoe 6688B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 706G 6688B001 groen / green vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model groene inktcartridge kost in de winkel al snel €266,75. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €242,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €121,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 706G originele inkt€242,50
Canon PFI 706G multipack (merkcartridge)€485,00
Canon PFI 706G huismerk inkt * €121,25
Canon PFI 706G huismerk duopack * €242,50
Prijslijst van de 6688B001 cartridge (green) in juni 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon PFI 706G 6688B001 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en verstrekken vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-706g-6688b001-groen-green-inktcartridge

Originele groene 6688B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 706G originele groene inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €242,50).

Canon PFI 706G huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het 6688B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 706G 6688B001 groen / green huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van errorcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze groen inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bekijk je gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Gangbare problemen m.b.t. Canon PFI 706G 6688B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat betaal ik voor de Canon PFI 706G inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 706G 6688B001 met de kleur groen (green) cartridge is gemiddeld zo’n €200,41 excl. btw (€242,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack wenst liggen de kosten op zo’n €485,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 6688B001 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €121,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 706G huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 6688B001 alternatief nemen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is voordeliger en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal snel oplossen.

Kan ik de Canon PFI 706G 6688B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met groene inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie