bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306G 6664B001 groen / green cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 306G 6664B001 inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je erkende webshops voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 306G met kleuromschrijving groen (green) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Canon. Heel wat winkels zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en 123inkt hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 306G
Productnummer6664B001
Kleurcodegroen
Inhoud (ml)330 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code4960999910314

Goedkoopste Canon PFI 306G 6664B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 6664B001 cartridge is 330 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via shops zoals bol.com & Mediamarkt.nl.
 • Originele 6664B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €142,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snel printen) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Via deze site vergelijk je de populairste leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6664B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 306G 6664B001 groen / green vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze groene inktcartridge heeft een prijs van zo’n €156,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €142,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €71,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 306G originele inkt€142,50
Canon PFI 306G multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306G huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306G huismerk duopack * €142,50
Geschatte prijzen van de 6664B001 cartridge (green) in juni 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gemakkelijk Canon PFI 306G 6664B001 inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en verkopen vaak een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Bruna, Hema, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Fonq, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-306g-6664b001-groen-green-inktcartridge

Originele groene 6664B001 inkt van Canon kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 306G originele groene inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €142,50).

Canon PFI 306G huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 6664B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 306G 6664B001 groen / green huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze groen inkt van Canon verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel zie je de meest voorkomende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende cartridge problemen met de Canon PFI 306G 6664B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 306G inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 306G 6664B001 met kleur groen (green) cartridge is gemiddeld zo’n €117,77 excl. de btw (€142,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 6664B001 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €71,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Canon PFI 306G huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6664B001 alternatief gebruiken is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans snel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 306G 6664B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Hierna plaats je de injectiespuit met groene inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien test je of de vernieuwde Canon inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie