bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 106G 6628B001 groen / green cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 106G 6628B001 inktcartridge? Op deze website vergelijk je erkende inktaanbieders voor voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 106G met de kleur groen (green) is uitermate geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Canon. Velerlei leveranciers als bijv. Vikingdirect.nl of Officesavers hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€58,25
Huismerk tarief€29,13
LeverancierCanon
TypeCanon PFI 106G
Artikelcode6628B001
Kleur omschrijvinggroen
Inhoud (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999909578

Goedkoopste Canon PFI 106G 6628B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 6628B001 cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl & inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven advies / service. Over het algemeen verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via shops als inktcartridge store en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 6628B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €58,25.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan lage kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je toonaangevende leveranciers waar je zonder gedoe 6628B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 106G 6628B001 groen / green vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit model groene inktcartridge kost in de winkel al snel €64,08. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €58,25. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €29,13. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 106G originele inkt€58,25
Canon PFI 106G multipack (merkcartridge)€116,50
Canon PFI 106G huismerk inkt * €29,13
Canon PFI 106G huismerk duopack * €58,25
Prijsoverzicht van de 6628B001 cartridge (green) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon PFI 106G 6628B001 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij winkeliers. Ons advies: koop altijd bij een online inktshop. Deze shops hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pfi-106g-6628b001-groen-green-inktcartridge

Originele groene 6628B001 inkt van Canon bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 106G originele groene inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €58,25).

Canon PFI 106G huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 6628B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 106G 6628B001 groen / green huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de groen inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bekijk je de meest bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare afdrukproblemen met betrekking tot Canon PFI 106G 6628B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Canon PFI 106G inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 106G 6628B001 bedoeld voor de kleur groen (green) cartridge is gewoonlijk €48,14 excl. btw (wat neerkomt op €58,25 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €116,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 6628B001 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €29,13) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het kapje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon PFI 106G huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 6628B001 alternatief nemen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De kostprijs is gunstiger en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 106G 6628B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna spuit je de groene inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je het product terugzetten in originele staat. Ter controle check je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie