bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP OfficeJet R45 R65

Zonder gedoe inkt voor de HP OfficeJet R45 R65 bestellen en laten bezorgen? Middels onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste leveranciers en kortingsacties voor toners en cartridges voor elke printer. Middels onze tools vergelijk je gemakkelijk goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en natuurlijk de basis zwarte inkt geschikt voor de officejet r45-r65 in november 2023. Ook vind je op deze website slimme bespaartips, info aangaande namaak inkt & veel voorkomende storingen.

 • Inktcartridges vind je al vanaf €13,75.
 • Afdrukken gebeurt op basis van de CMYK kleuren bij de officejet r45-r65: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Bij veel aanbieders kies je uit een budgetlabel of originele inkt van HP.
 • Budget inkt is financieel interessanter en wordt volledig gevuld. Zodoende bespaar je al snel 55%.
 • Een prima artikel is de HP 45 XL zwart.
 • Tip van de expert: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Inhoud: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP OfficeJet R45 R65 | Goedkoper printen met deze bespaartips | Welke inkt kan in een officejet r45-r65? | Inkt vervangen in 5 stappen | Informatie over huismerk inkt | Veelgestelde vragen

MerknaamHP
Printerserieofficejet
Modelr45-r65
Categorie printerInkjet
Vaak bestelde cartridgeHP 45 XL zwart
Vanafprijs € – €€

Goedkoopste HP OfficeJet R45 R65 printerinkt bestellen (november 2023)

Printen is best kostbaar. Een printje in zwart wit kost al snel €0,06 en met kleur al snel €0,10 per a4. Door het kopen van de goedkoopste HP OfficeJet R45 R65 cartridges is het eenvoudig om geld te besparen. Een willekeurige winkel binnenlopen om daar inkt aan te schaffen is doorgaans aan de prijs. Het is qua prijs gunstiger als je het online koopt. Dat toont de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit speelt met name bij HP originele merkcartridges en merktoners. In onderstaand overzicht vind je gerenommeerde online aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier eenvoudig inktpatronen kunt bestellen. Per webshop kan je bekijken of ze alternatieve inkt of ook merkinkt bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Printen voor een lage prijs met de officejet r45-r65? Hieronder tref je een aantal handige tricks zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Neem budget inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en dit geeft een besparing van wel 50%.
 • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Kleureninkt is duur.
 • Loop alle printinstellingen eens na. Kies bijvoorbeeld voor de optie eco-stand. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, echter kun je rekenen op een besparing van 10%.
 • Kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Times New Roman.
 • Druk dubbelzijdig af. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de stekker uit de printer als je deze niet gebruikt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt is geschikt voor de officejet r45-r65?

Ontvang je een seintje dat dat het inktpatroon leeg is? Let op: Inkt indicatoren kun je vaak nog wel even negeren. Vervang nooit direct de inkt. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en vervang de inkt pas wanneer de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP OfficeJet R45 R65 noemen we ook wel een inkjetprinter. Hij print op basis van cartridges. Controleer eerst welke kleur aan vervanging toe is. Aansluitend is het belangrijk dat je weet welk product past. Dit kun je eenvoudig achterhalen.

 1. Zoek op cartridgenummer of de fabriekscode. Zo weet je 100% zeker dat het werkt.
 2. Zoek op het printermodel. Hier betreft het de r45-r65 uit de serie officejet van het merk HP.
 3. Check de handleiding; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij een aantal webshops zoals printershop en Totaalinkt.shop kan je ook huismerk-inkt vinden. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en hebben meer ML inkt inhoud. Meer details daarover lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP OfficeJet R45 R65 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Duifblauw of RAL 5005.
HP OfficeJet R45 R65 MagentaRozeRoze inkt voor met name Parelmoer donkerviolet of RAL 4002.
HP OfficeJet R45 R65 YellowGeelGele inkt voor Meloengeel en RAL 1027.
HP OfficeJet R45 R65 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met de mogelijke inktcartridges voor de officejet r45-r65.

Werkende cartridges voor een officejet r45-r65.
Wij hebben deze gevonden die in jouw printer passen.

 1. HP 45 XL + HP 78 XL multipack
 2. HP 45 XL zwart
 3. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP OfficeJet R45 R65 cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan wordt het tijd om de cartridge te verwisselen. Hierna is er een praktisch stappenplan waar we uitleggen hoe dit werkt.

Uitleg cartridges officejet r45-r65 vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  Je PC / Mac vertelt je met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open het middengedeelte van de printer en haal het oude patroon eruit. Gooi het nooit zomaar weg maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge voorzichtig uit de verpakking. Haal het plastic eraf zoals je kunt zien in de bijgeleverde instructies.

 4. Nieuwe cartridge in de printer zetten

  Plaats het patroon in de lege houder. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de klep.

 5. Inktcontrole

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Zodra het allemaal gelukt is wordt het actuele inktniveau getoond. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-HP OfficeJet R45 R65

Beste HP OfficeJet R45 R65 huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw officejet r45-r65? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je hebt feitelijk 2 keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, bevat vaak meer inkt en komt vaak net zo goed uit de test als merk-inkt.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merkproducten die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Dit proces gebeurt bij erkende specialisten en zijn tot wel 50% goedkoper. Huismerk-inkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, terwijl dat bij officiële merkproducten vaak niet gebeurt. Goedkoop afdrukken wordt zo een stuk eenvoudiger. De kwaliteit van een afdruk is vergelijkbaar met standaard inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het gebruiken van een huismerk cartridge
Af en toe krijg je een foutmelding bij het in gebruik nemen van imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges installeert. Zo’n storing kan je negeren en wegklikken. Nog niet opgelost? Je treft verderop enkele praktische adviezen.

 1. Begin met kijken of je de juiste budget cartridge hebt. Vind uit welk modelnummer het is en kijk of deze overeenkomt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Haal de printer even van het net. Werkt het niet? Laat de printer dan 30 minuten uit staan.
 3. Kijk of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Bij nieuwere printers moet je vaak eerst een testprintje doen met de merkinkt. Pas daarna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Bekijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald.
 6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Maak de printkop schoon.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Een deel van de printers blokkeren de zwart-wit functie in de situatie waar de roze, gele of blauwe inkt op is. Dat is zeer frustrerend. Er bestaan meerdere lifehacks. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor zwart en wit printen. Heeft je printer die keuze niet? Plak ondoorzichtige tape over het venster van de lege HP OfficeJet R45 R65 cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de officejet r45-r65?
Een aanzienlijk aantal printproducten gebruiken een reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Met behulp van dit programma komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Om de paar maanden de HP cartridges schoonmaken met een doekje draagt ook bij aan een langere levensduur. Je apparaat laat het automatisch weten wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP OfficeJet R45 R65 navullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare inktpatronen beschikbaar. We bedoelen dan inktpatronen die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. Doorgaans kan dit ook worden gedaan door ondernemingen die hier faciliteiten voor hebben. Deze experts werken met betaalbare huismerk artikelen en geen originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de officejet r45-r65?
Je all-in-one apparaat gebruiksklaar maken is niet heel complex meer. Normaal gesproken detecteert jouw Mac of windows computer de printer binnen een minuut. Vergeet echter niet de meegeleverde printersoftware. De actuele versie kan je downloaden via het downloadcentrum van HP. De geldige printer drivers voor een officejet r45-r65 staan vermeld op de website van HP. Hier tref je bovendien uitgebreide hulp zoals instructies, tips voor reinigen en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de officejet r45-r65?
Een printerstoring is irritant en kan voor veel problemen zorgen. De printer laat foutcodes zien. Zulke error-codes kun je achterhalen via handleidingen van het merk. Vervelende HP OfficeJet R45 R65 storingen zijn; geen inkt, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, reiniging, wil niet scannen, langzaam, cartridgeprobleem, wil niet printen, afdrukken kost veel inkt.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De nieuwere HP (multifunctionele) printers bieden je Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Dat betekent dat je ook kunt printen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De officejet r45-r65 WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Daarnaast kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt via de App op een tablet of smartphone.

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
Er bestaan steeds meer fabrikanten die handige inkt abonnementen aanbieden. De fabrikant stuurt je maandelijks, per kwartaal of zodra de inkt bijna op is een gevulde voordelige cartridge. Door hiervan gebruik te maken beschik je altijd over voldoende inkt en mag je erop vertrouwen dat de printer je niet laat zitten. Je kunt kiezen uit een aantal cartridge abonnementen. Van een lage prijs (25-50 prints per maand) tot wat duurdere contracten (500-750 prints per maand).

Plaats een reactie