bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00653 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R00653 inkt toner? Op deze website bieden wij geschikte leveranciers voor extra voordelige toners. Het artikel Xerox 106R00653 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Xerox. Diverse shops als bijvoorbeeld Staples en replacedirect hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€242,50
Huismerk verkoopprijs€121,25
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R00653 toner cyaan
Seriecode106R00653
Kleur beschrijvingcyaan
Intensiteit22.000 prints
EAN0095205384840

Goedkoopste Xerox 106R00653 inkt kopen december 2023

De capaciteit van de 106R00653 toner is 22.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt of Printabout.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze faciliteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij shops zoals Go4inkt of Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R00653 inkt toners haal je in huis vanaf €242,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan snel printen) of probeer lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via deze site vind je de directe links naar de meest populaire verkooppunten waar je probleemloos en snel 106R00653 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R00653 toner cyaan vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €266,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €242,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €121,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R00653 toner cyaan originele inkt€242,50
Xerox 106R00653 toner cyaan multipack (merk toners)€485,00
Xerox 106R00653 toner cyaan huismerk inkt * €121,25
Xerox 106R00653 toner cyaan huismerk duopack * €242,50
Prijslijst van de 106R00653 tonercartridge (blauw) in december 2023. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Meteen Xerox 106R00653 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als in de retail. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Zij bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Blokker, Ebay, Fonq, Amazon, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r00653-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R00653 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 106R00653 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storing en meldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €242,50).

Xerox 106R00653 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het 106R00653 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R00653 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht tref je de meest bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop direct met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende issues met betrekking tot Xerox 106R00653 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R00653 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R00653 met de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €200,41 excl. btw (dat maakt €242,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €485,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 106R00653 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €121,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox 106R00653 toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 106R00653 alternatief inkopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanbiedingsprijs is lager en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je vaak zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R00653 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Ter controle probeer je of de budget Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie