bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01384 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 006R01384 inkt toner? Op deze website bekijk je de meest populaire webshops voor verrassend goedkope toners. Het patroon Xerox 006R01384 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Xerox. Verschillende inktaanbieders als o.a. Printabout.nl & Inktshop.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€97,50
Huismerk prijs€48,75
FabrikantXerox
ProductXerox 006R01384 toner cyaan
Serienummer006R01384
Kleur beschrijvingcyaan
Intensiteit22.000 prints
EAN-code0095205741520

Goedkoopste Xerox 006R01384 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01384 toner is 22.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect & Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij verkopers als Sneltoner.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele 006R01384 inkt toners haal je in huis vanaf €97,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je erkende leveranciers waar je probleemloos en snel 006R01384 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 006R01384 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Deze specifieke blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €107,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €97,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €48,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 006R01384 toner cyaan originele inkt€97,50
Xerox 006R01384 toner cyaan multipack (merk toners)€195,00
Xerox 006R01384 toner cyaan huismerk inkt * €48,75
Xerox 006R01384 toner cyaan huismerk duopack * €97,50
Prijstabel voor de 006R01384 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 006R01384 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktshops als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-006r01384-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 006R01384 inkt van Xerox bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 006R01384 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende foutcodes. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €97,50).

Xerox 006R01384 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 006R01384 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 006R01384 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bekijk je gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop direct met printen, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare afdrukproblemen in relatie tot Xerox 006R01384 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 006R01384 toner cyaan toner?
De prijs van een Xerox 006R01384 met kleurcode cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €80,58 excl. de btw (wat neerkomt op €97,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €195,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 006R01384 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €48,75) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en reinig de printkop.

Is het Xerox 006R01384 toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 006R01384 alternatief kiezen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Zulke storingen kan je meestal simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox 006R01384 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer opnieuw vastklikken. Nadien test je of de bijgevulde Xerox inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie