bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R04053 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R04053 inkt toner? Op deze webpagina bekijk je de betrouwbaarste verkooppunten voor verrassend voordelige toners. Artikel Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor al jouw basic zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Xerox. Meerdere webshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & Inkclub leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€201,50
Huismerk prijs€100,75
FabrikantXerox
ModelXerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit
Productcode106R04053
Kleurcodezwart
Printomvang20.900 prints
EAN-code0095205881899

Goedkoopste Xerox 106R04053 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R04053 toner is 20.900 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger dan in de winkel. printershop & inktknaller.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij winkels als Inkclub of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R04053 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €201,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan draft mode) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je direct door naar de populairste inktwebshops waar je de beste 106R04053 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €221,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €201,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €100,75. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€201,50
Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€403,00
Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €100,75
Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €201,50
Tabel met prijzen voor de 106R04053 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 106R04053 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-106r04053-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R04053 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Xerox en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt frustrerende foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €201,50).

Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 106R04053 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R04053 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel bekijk je gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante inktproblemen aangaande Xerox 106R04053 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R04053 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €166,53 excl. de btw (dus €201,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €403,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 106R04053 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €100,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Xerox 106R04053 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 106R04053 alternatief nemen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is interessanter en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Deze kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R04053 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen kies je voor een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kan je het product in elkaar klikken. Als afronding test je of de vernieuwde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie