bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03620 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R03620 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende printwinkels voor voordelige toners. Het artikel Xerox 106R03620 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan merkproducten van Xerox. Meerdere printwinkels als bijv. Paradigit & Go4inkt faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€101,50
Huismerk prijs€50,75
LeverancierXerox
ProductXerox 106R03620 toner zwart
Artikelcode106R03620
Officiële kleurzwart
Printomvang2.600 prints
EAN-code0095205839067

Goedkoopste Xerox 106R03620 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03620 toner is 2.600 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het een stuk goedkoper dan in een lokale shop. 123inkt en Staples zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Meestal beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via shops als Inktwereld.nl & Totaalinkt.shop .
 • Originele 106R03620 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €101,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. snel printen) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Times New Roman.
 • Via onze website vind je de directe links naar de beste printshops waar je snel en simpel 106R03620 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R03620 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €111,65. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €101,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €50,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R03620 toner zwart originele inkt€101,50
Xerox 106R03620 toner zwart multipack (merk toners)€203,00
Xerox 106R03620 toner zwart huismerk inkt * €50,75
Xerox 106R03620 toner zwart huismerk duopack * €101,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R03620 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Snel Xerox 106R03620 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Advies van de specialist: bezoek een een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en bieden vaak een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Handyman, Hema, Action, Expert, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Amazon, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r03620-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03620 inkt van Xerox kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R03620 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt irritante foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €101,50).

Xerox 106R03620 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 106R03620 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R03620 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Xerox vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel zie je de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Controleer of je de beschermingstape los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende afdrukproblemen in relatie tot Xerox 106R03620 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 106R03620 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R03620 met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €83,88 excl. de btw (wat neerkomt op €101,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je zo’n €203,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 106R03620 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €50,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een Xerox 106R03620 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R03620 alternatief inkopen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De kostprijs is gunstiger en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Kan ik de Xerox 106R03620 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun jij het artikel in elkaar zetten. Als laatste bekijk je of de nagevulde Xerox inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie