bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01467 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01467 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend voordelige toners. Het product Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit met kleurcode magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Xerox. Steeds meer verkooppunten als bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Inktwereld.nl faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€97,50
Huismerk tarieven€48,75
FabrikantXerox
ProductXerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer106R01467
Kleurmagenta
Printcapaciteit2.600 prints
EAN0095205752342

Goedkoopste Xerox 106R01467 inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de 106R01467 toner is 2.600 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl & Vikingdirect.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Vaak hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij shops zoals Easy-ink of Totaalinkt.shop .
 • Originele 106R01467 inkt toners kosten je ongeveer €97,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan snelle modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar bekende webshops waar je goedkoop en eenvoudig 106R01467 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €107,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €97,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €48,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€97,50
Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€195,00
Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €48,75
Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €97,50
Prijstabel voor de 106R01467 tonercartridge (roze / rood) in december 2023. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R01467 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en leveren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Action, Bruna, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Ebay, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r01467-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01467 inkt van Xerox bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €97,50).

Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derden. Het 106R01467 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01467 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je algemene printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Check of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, onttrek de toner en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende toner-problemen m.b.t. Xerox 106R01467 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01467 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €80,58 excl. de btw (dat maakt €97,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €195,00. Met een huismerk toner met de code 106R01467 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €48,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een Xerox 106R01467 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 106R01467 alternatief proberen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de Xerox 106R01467 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna injecteer je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je het product in elkaar klikken. Tenslotte probeer je of de bijgevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie