bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01281 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01281 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl tref je goede leveranciers voor extra voordelige toners. Deze Xerox 106R01281 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor al jouw basic zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van Xerox. Steeds meer inktwebshops als bijv. Inktbaas.nl of inktcartridge store faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€82,50
Huismerk tarieven€41,25
LeverancierXerox
TypeXerox 106R01281 toner zwart
Artikelcode106R01281
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit2.500 prints
EAN0095205735529

Goedkoopste Xerox 106R01281 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01281 toner is 2.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl & inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webwinkels zoals Sneltoner.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele 106R01281 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €82,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl check je betrouwbare leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01281 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01281 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €90,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €82,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €41,25. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R01281 toner zwart originele inkt€82,50
Xerox 106R01281 toner zwart multipack (merk toners)€165,00
Xerox 106R01281 toner zwart huismerk inkt * €41,25
Xerox 106R01281 toner zwart huismerk duopack * €82,50
Prijstabel voor de 106R01281 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 106R01281 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Ons advies: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Zij hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Hema, Albert Heijn, Action, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Amazon, Bol.com, Ebay, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01281-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01281 inkt van Xerox bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R01281 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutcodes. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €82,50).

Xerox 106R01281 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 106R01281 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01281 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder tref je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het stukje tape hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende problemen met betrekking tot Xerox 106R01281 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R01281 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01281 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €68,18 excl. de btw (€82,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je ongeveer €165,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01281 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €41,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het kapje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01281 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk 106R01281 alternatief gebruiken is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De winkelprijs is interessanter en deze toners bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Deze kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Xerox 106R01281 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je alles opnieuw assembleren. Als check test je uit of de nieuwe Xerox inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie