bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01453 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01453 inkt toner? Op deze website bieden wij de meest bekende printwinkels voor voordelige toners. Het patroon Xerox 106R01453 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Velerlei shops als Alleeninkt.nl of printershop verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€107,50
Huismerk prijs€53,75
LeverancierXerox
ProductXerox 106R01453 toner magenta
Seriecode106R01453
Kleurmagenta
Intensiteit2.500 prints
EAN0095205750942

Goedkoopste Xerox 106R01453 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01453 toner is 2.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect & Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven advies / service. In de basis bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij leveranciers zoals Inktshop.nl & inktknaller.nl.
 • Originele 106R01453 inkt toners zijn te bestellen v.a. €107,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snelle modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Via deze site vind je de meest bekende webshops waar je goedkoop en eenvoudig 106R01453 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01453 toner magenta vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Deze rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €118,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €107,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €53,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01453 toner magenta originele inkt€107,50
Xerox 106R01453 toner magenta multipack (merk toners)€215,00
Xerox 106R01453 toner magenta huismerk inkt * €53,75
Xerox 106R01453 toner magenta huismerk duopack * €107,50
Prijstabel voor de 106R01453 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gelijk Xerox 106R01453 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Kooptip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, een grote voorraad en hebben bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq, Bol.com, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r01453-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01453 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01453 toner magenta originele rode toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €107,50).

Xerox 106R01453 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 106R01453 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01453 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Xerox vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het kapje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare inktproblemen in relatie tot Xerox 106R01453 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01453 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01453 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is ongeveer €88,84 excl. btw (wat neerkomt op €107,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €215,00. Met een huismerk toner met het serienummer 106R01453 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €53,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het stukje tape hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Xerox 106R01453 toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R01453 alternatief bestellen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je normaliter zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R01453 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen bestel je een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het product terugzetten in originele staat. Nadien bekijk je of de gekloonde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie