bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03502 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R03502 inkt toner? Op deze website bieden wij goede leveranciers voor verrassend goedkope toners. Artikel Xerox 106R03502 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Veel inktaanbieders als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en Easy-ink bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€115,50
Huismerk prijzen€57,75
LeverancierXerox
TypeXerox 106R03502 toner cyaan
Artikelnummer106R03502
Officiële kleurcyaan
Printcapaciteit2.500 prints
EAN-nummer0095205841909

Goedkoopste Xerox 106R03502 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03502 toner is 2.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze beschikken over duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal hebben zij ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals inktcartridge store en Inktdiscount.nl.
 • Originele 106R03502 inkt toners zijn te bestellen v.a. €115,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vergelijk je gespecialiseerde leveranciers waar je goedkope 106R03502 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03502 toner cyaan vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €127,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €115,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €57,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R03502 toner cyaan originele inkt€115,50
Xerox 106R03502 toner cyaan multipack (merk toners)€231,00
Xerox 106R03502 toner cyaan huismerk inkt * €57,75
Xerox 106R03502 toner cyaan huismerk duopack * €115,50
Prijsoverzicht van de 106R03502 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Snel Xerox 106R03502 inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Ons advies: koop altijd bij een online inktshop. Deze winkels bieden de beste service, de meeste voorraad en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r03502-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03502 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R03502 toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €115,50).

Xerox 106R03502 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 106R03502 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03502 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bekijk je algemene afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare inktproblemen in relatie tot Xerox 106R03502 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R03502 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R03502 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is om en nabij de €95,45 excl. btw (wat neerkomt op €115,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €231,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 106R03502 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €57,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R03502 toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 106R03502 alternatief aanschaffen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan merk-inkt. De kostprijs is interessanter en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dit kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R03502 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie