bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03478 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R03478 inkt toner? Op deze website bieden wij geschikte printwinkels voor verrassend voordelige toners. Het patroon Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Xerox. Steeds meer webshops zoals bijvoorbeeld Staples en Go4inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€117,50
Huismerk prijs€58,75
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit
Productnummer106R03478
Kleurmagenta
Printomvang2.400 prints
EAN0095205832556

Goedkoopste Xerox 106R03478 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 106R03478 toner is 2.400 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect of Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij aanbieders als Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 106R03478 inkt toners koop je online vanaf €117,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je bekende leveranciers waar je eenvoudig 106R03478 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €129,25. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €117,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €58,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€117,50
Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€235,00
Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €58,75
Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €117,50
Prijslijst van de 106R03478 tonercartridge (roze / rood) in februari 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gelijk Xerox 106R03478 inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktshop. Deze partijen helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en bieden meestal een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Handyman, Hema, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Fonq, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r03478-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R03478 inkt van Xerox kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €117,50).

Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 106R03478 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R03478 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de magenta inkt van Xerox vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht bekijk je de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende issues in relatie tot Xerox 106R03478 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R03478 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €97,11 excl. btw (dat maakt €117,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €235,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 106R03478 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €58,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R03478 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 106R03478 alternatief selecteren is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R03478 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei neem je een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Nu spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kan je het product in elkaar zetten. Ter controle achterhaal je of de nieuwe Xerox inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie