bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03859 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R03859 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende inktshops voor voordelige toners. Deze Xerox 106R03859 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Diverse inktshops als Goedkoopprinten.nl of printershop bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€112,50
Huismerk vanafprijs€56,25
MerkXerox
ProductXerox 106R03859 toner cyaan
Artikelcode106R03859
Officiële kleurcyaan
Printcapaciteit2.400 prints
EAN0095205862171

Goedkoopste Xerox 106R03859 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03859 toner is 2.400 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inkclub & Alleeninkt.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webshops als Inktwereld.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 106R03859 inkt toners zijn te bestellen v.a. €112,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals milieuvriendelijk) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je de populairste inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 106R03859 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03859 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit model blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €123,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €112,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €56,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R03859 toner cyaan originele inkt€112,50
Xerox 106R03859 toner cyaan multipack (merk toners)€225,00
Xerox 106R03859 toner cyaan huismerk inkt * €56,25
Xerox 106R03859 toner cyaan huismerk duopack * €112,50
Geschatte prijzen van de 106R03859 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Snel Xerox 106R03859 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en voeren meestal een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Coolblue, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r03859-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03859 inkt van Xerox kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R03859 toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €112,50).

Xerox 106R03859 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het 106R03859 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R03859 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht tref je gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het plakkertje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse toner-problemen met de Xerox 106R03859 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Xerox 106R03859 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R03859 met kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €92,98 excl. btw (€112,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €225,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 106R03859 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €56,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R03859 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R03859 alternatief gebruiken is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R03859 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als check test je uit of de bijgevulde Xerox inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie