bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01390 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R01390 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de populairste inktaanbieders voor betaalbare toners. De Xerox 106R01390 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van Xerox. Flink wat webshops zoals Inktbaas.nl & 123inkt verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€119,50
Huismerk vanafprijs€59,75
FabrikantXerox
SoortXerox 106R01390 toner geel
Artikelcode106R01390
Kleurcodegeel
Effectiviteit2.200 prints
EAN0095205747249

Goedkoopste Xerox 106R01390 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01390 toner is 2.200 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij aanbieders als inktcartridge store & Inktbaas.nl.
 • Originele 106R01390 inkt toners koop je online vanaf €119,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar populaire printshops waar je zonder gedoe 106R01390 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01390 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €131,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €119,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €59,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01390 toner geel originele inkt€119,50
Xerox 106R01390 toner geel multipack (merk toners)€239,00
Xerox 106R01390 toner geel huismerk inkt * €59,75
Xerox 106R01390 toner geel huismerk duopack * €119,50
Prijsoverzicht van de 106R01390 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Direkt Xerox 106R01390 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Belangrijk: shop bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-106r01390-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01390 inkt van Xerox kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01390 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €119,50).

Xerox 106R01390 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R01390 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat deze toners volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01390 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Xerox geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bekijk je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene problemen met de Xerox 106R01390 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01390 toner geel toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01390 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €98,76 excl. de btw (wat neerkomt op €119,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €239,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 106R01390 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €59,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een Xerox 106R01390 toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R01390 alternatief aanschaffen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De kostprijs is voordeliger en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je vaak zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01390 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw vastklikken. Nadien test je of de nagevulde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie