bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP PSC 2110XI

Online inkt voor de HP PSC 2110XI bestellen en gratis laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker ontdek je de beste webshops en aantrekkelijke acties voor printerinkt voor alle printers. Middels onze tools tref je snel goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en vanzelfsprekend zwarte inkt die passen in de psc 2110xi in december 2023. Tevens tref je op inktaanbieding.nl bespaartips, informatie betreffende klooninkt & problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges bestel je al vanaf €16,75.
 • Beschikbare kleuren voor de psc 2110xi: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Er kan worden gekozen voor voordelige namaak inkt of originele inkt van HP.
 • Navulbare inkt is (veel) goedkoper en wordt bovendien geheel gevuld. Dit levert een besparing op van wel 60%.
 • Een vaak gebruikt artikel is de HP 56 XL + HP 57 XL multipack.
 • Aanbeveling: kies direct voor een extra grote voordeelverpakking.

Onderwerpen: Goedkoopste inkt voor HP PSC 2110XI | Besparen op de printkosten | Welke inkt is geschikt voor de psc 2110xi? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt gebruiken | Bekijk de veelgestelde vragen

MerknaamHP
Seriepsc
Model2110xi
Soort printerInkjet
Vaak gekochte cartridgeHP 56 XL + HP 57 XL multipack
Verwachte prijs €€

Goedkoopste HP PSC 2110XI printerinkt bestellen (december 2023)

Printen is niet goedkoop. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost al snel een paar cent en een print met kleur om en nabij de €0,10 voor een print. Door gebruik te maken van de goedkoopste HP PSC 2110XI cartridges kan iedereen eenvoudig geld besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken om daar inkt aan te schaffen is doorgaans erg prijzig. Het is qua prijs gunstiger als je kiest voor een online speler. Dat blijkt uit de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit speelt met name bij HP originele merkcartridges en merktoners. In het bijgesloten overzicht vergelijk je de beste webshopswaar je zonder gedoe snel de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per website laten we zien of ze huismerk inkt en/of originele inkt hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een gunstig tarief met de psc 2110xi? In het volgende schema bieden we meerdere truukjes om nog voordeliger te printen.

 • Neem budget inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar en bespaart al snel 60%.
 • Maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Kies bijvoorbeeld voor de optie snelle modus. De kwaliteit is iets minder, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Het papier dat je bespaart is aanzienlijk.
 • Haal de printer van het net als je deze niet gebruikt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt kan ik gebruiken in een psc 2110xi?

De melding dat de inktvoorraad op is? Advies: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad blijken vaak niet te kloppen. Ga dus niet direct over tot het vervangen van de inkt. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en verwissel deze direct op het moment dat de afdrukkwaliteit onaanvaardbaar is.

De all-in-one HP PSC 2110XI is een inkjetprinter. Hij maakt gebruik van cartridges. Bekijk altijd welke kleur (geel, magenta, cyaan of zwart) vervangen dient te worden. Daarna bekijk je welk type inkt past. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. De snelste weg is te zoeken op cartridgenummer of fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek op het printertype. Denk dan aan 2110xi uit de serie psc van HP.
 3. Bekijk de doos/handleiding; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij veel online leveranciers als bol.com en Goedkoopprinten.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Deze zijn goedkoper en beschikken over meer printvermogen. Meer info bieden we verderop.

TypeKleurInfo
HP PSC 2110XI CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Duifblauw of RAL 5010.
HP PSC 2110XI MagentaRozeRoze inkt voor Verkeerspurper en RAL 3001.
HP PSC 2110XI YellowGeelGele inkt voor tinten als Groenbeige of RAL 1028.
HP PSC 2110XI Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de psc 2110xi.

Toepasbare cartridges die passen in de psc 2110xi.
Wij hebben onderstaande geselecteerd die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 56 XL + HP 57 XL multipack
 2. HP 56 XL Zwart
 3. HP 57 XL Kleur


Voordelige HP PSC 2110XI cartridge vervangen

Is de nieuwe inkt thuisbezorgd? Start dan het proces om de cartridge te wisselen. Hieronder plaatsen we een praktisch stappenplan waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges psc 2110xi vervangen

 1. Welke kleur moet worden verwisseld?

  De printer of computer zal een melding tonen welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge verwisselen

  Doe de klep van de printer omhoog en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Gooi ze niet weg maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Pak de nieuwe inkt erbij

  Haal de nieuwe cartridge uit de doos. Verwijder het plasticje zoals geïnstrueerd in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge in de printer plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de sleuf (onderkant naar beneden). Zorg dat het goed vastklikt en sluit de klep.

 5. Inktcontrole

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Als je dit op de juiste manier hebt gedaan wordt het actuele inktniveau getoond. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP PSC 2110XI

Beste HP PSC 2110XI huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw psc 2110xi? Dan bestel je nieuwe inkt. Je hebt feitelijk 2 keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, bevat vaak meer inkt en doet qua kwaliteit eigenlijk niet onder voor originele inkt.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn meestal gebruikte originele producten die opnieuw gevuld worden met inkt. Dit wordt geregeld door speciale bedrijven en zijn tot wel 50% goedkoper. Deze B-merk inkt is volledig vol gevuld, terwijl dat bij officiële merkproducten er nog wel eens aan schort. Het is dus een slimme manier om te besparen. De kwaliteit van een afdruk is vrijwel hetzelfde als standaard inkt. 

Oplossingen op problemen met het plaatsen van huismerk cartridge
Soms toont de printer een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Dat komt omdat HP wil dat jij als consument hun merkcartridges gebruikt. Zo’n melding kan je gewoon wegklikken. Kun je het niet wegklikken? Wij plaatsen in de bijgaande opsomming een aantal quick fixes.

 1. Kijk of je de geschikte budget cartridge hebt geplaatst.Zoek uit welk modelnummer erop staat en check of deze rijmt met het origineel.
 2. Kies ervoor de printer te resetten. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Kijk of de inktcartridge op de juiste manier in de sleuf zit.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je mogelijk eerst een afdruk maken met originele inkt. Pas daarna is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
 5. Achterhaal of je het plasticje los hebt gemaakt.
 6. Gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten te cleanen.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van HP.
 8. Voer een reinigingsprogramma uit.

Veelgestelde vragen

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, wat kan ik doen?
Verschillende printers stoppen met printen in zwart-wit indien 1 andere kleur (geel, cyaan, magenta) op is. Dit is frustrerend. Je kunt het gelukkig wel verhelpen. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor enkel zwart-wit afdrukken. Geen succes? Plak een zwart tapeje op de volumelezer van de lege HP PSC 2110XI cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de psc 2110xi?
Een aanzienlijk aantal printproducten hebben een intern reinigingsprogramma voor de printkop. Door dit systeem blijft jouw printer in topconditie. Regelmatig de HP cartridges stofvrij maken met een doekje wordt ook geadviseerd. Je model toont je wanneer het tijd is om te reinigen. Ook wanneer de printer inactief is kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP PSC 2110XI bijvullen?
In diverse webwinkels zijn navulbare artikelen te koop. Dit zijn concreet hervulbare cartridges / toners die – als ze leeg zijn – opnieuw gevuld kunnen worden met navulinkt. Meestal kan je het hervullen ook uitbesteden aan printwinkels die hierin gespecialiseerd zijn. Deze organisaties werken met laag geprijsde namaak artikelen of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de psc 2110xi?
Jouw all-in-one printer installeren en klaar maken voor gebruik is niet heel complex meer. Doorgaans herkent jouw windows of Mac computer een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Je kunt uiteraard gebruik maken van de meegeleverde printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via de bijgeleverde CD van HP. De beste printer drivers voor de psc 2110xi kan je altijd vinden op de website van HP. Daar tref je daarnaast aanvullendedetails zoals een gebruiksaanwijzing, tips voor reinigen en hulp voor het oplossen van problemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de psc 2110xi?
Een printerstoring is ergerlijk en komt nooit gelegen. De printer laat foutcodes zien. Deze error-codes worden uitgelegd op de download- en supportpagina van de ontwikkelaar. Bekende HP PSC 2110XI storingen zijn; geen wifi, printkop fout, geen inkt, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, afdrukken kost veel inkt, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst, wil niet scannen, langzaam.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De tegenwoordige HP all-in-one printers hebben draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Dit houdt in dat je overal in huis kunt printen vanaf jouw laptop of PC, maar dan zonder kabel. De psc 2110xi WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Tevens kan je eenvoudig een document of mail printen via de app op je telefoon of tablet.

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
Vandaag de dag zien we opvallend veel merken waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Ze sturen dan per 4 weken, om de 3 maanden of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe voordelige cartridge. Door hiervan gebruik te maken kan je niet meer vergeten inkt te kopen en weet je zeker dat de printer 100% zeker werkt. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Van voordelig (50 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (500-750 prints per maand).

Plaats een reactie