bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01221 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01221 inkt toner? Op deze pagina bekijk je de meest populaire verkopers voor voordelige toners. Het patroon Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zwart-wit printjes. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Xerox. Steeds meer verkopers als Staples & Inkclub bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€127,50
Huismerk prijs€63,75
LeverancierXerox
TypeXerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit
Serienummer106R01221
Kleurzwart
Printomvang18.000 prints
EAN-code0095205428223

Goedkoopste Xerox 106R01221 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01221 toner is 18.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is stukken voordeliger dan in de winkel. 123inkt of Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hebben zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via winkels zoals Inktwereld.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R01221 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €127,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snel-modus) of overweeg een lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je populaire printwinkels waar je snel en simpel 106R01221 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €140,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €127,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €63,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€127,50
Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€255,00
Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €63,75
Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €127,50
Geschatte prijzen van de 106R01221 tonercartridge (black) in maart 2023. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Meteen Xerox 106R01221 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een online inktshop. Zij hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hanteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Handyman, Action, Bruna, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktspecialisten als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r01221-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01221 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €127,50).

Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het 106R01221 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01221 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel tref je gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste toners even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende afdrukproblemen in relatie tot Xerox 106R01221 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01221 met kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €105,37 excl. de btw (dat is €127,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €255,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 106R01221 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €63,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Xerox 106R01221 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R01221 alternatief kiezen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01221 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Aansluitend probeer je of de vernieuwde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie