bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01078 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01078 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl tref je de meest bekende printwinkels voor voordelige toners. Het product Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Xerox. Veel inktwebshops zoals Handyman.nl en Inkclub hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€292,50
Huismerk tarieven€146,25
FabrikantXerox
TypeXerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer106R01078
Kleurcodemagenta
Printcapaciteit18.000 prints
EAN-code0095205723717

Goedkoopste Xerox 106R01078 inkt kopen oktober 2023

De capaciteit van de 106R01078 toner is 18.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies en Inktdiscount.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via webwinkels zoals Easy-ink of printerinktshop.nl.
 • Originele 106R01078 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €292,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je de populairste inktshops waar je goedkope 106R01078 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort rode tonercartridge kent een vanafprijs van €321,75. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €292,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €146,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€292,50
Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€585,00
Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €146,25
Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €292,50
Tabel met prijzen voor de 106R01078 tonercartridge (roze / rood) in oktober 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Snel Xerox 106R01078 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Onze tip: bezoek een een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en bieden normaal gesproken een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Fonq, Coolblue, Blokker, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01078-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01078 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €292,50).

Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde partijen. Het 106R01078 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01078 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan de meest bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante problemen aangaande Xerox 106R01078 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01078 met kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €241,74 excl. btw (dus €292,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €585,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01078 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €146,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Xerox 106R01078 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R01078 alternatief gebruiken is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De winkelprijs is goedkoper en deze patronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dit kan je normaliter zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01078 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met rode inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf bekijk je of de budget Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie