bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet F2224

Goedkoop en snel inkt voor de HP DeskJet F2224 bestellen en laten bezorgen aan huis? Door middel van onze inktvergelijker vergelijk je de bekendste online verkooppunten en aanbiedingen voor toners en cartridges voor elke printer. Online vergelijk je direct goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en natuurlijk de basis zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een deskjet f2224 in januari 2023. Tevens tref je op deze pagina tips om te besparen op de printkosten, specificaties betreffende klooninkt en bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges vind je al vanaf €12,75.
 • Beschikbare kleuren voor de deskjet f2224: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Er worden diverse soorten aangeboden: het huismerk of originele inkt van HP.
 • Huismerk inkt is (veel) goedkoper en wordt volledig gevuld. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 65%.
 • Een uitstekend artikel is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Onze tip: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Thema’s: Vind de goedkoopste inkt voor HP DeskJet F2224 | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt past in de deskjet f2224? | Uitleg + info over inkt vervangen | Huismerk inkt bekijken | Veelgestelde vragen (FAQ)

MerknaamHP
Seriedeskjet
Modelnummerf2224
Soort printerInkjet
Veel gebruikte cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Verkoopprijs €€€

Goedkoopste HP DeskJet F2224 printerinkt kopen (januari 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een afdruk in zwart wit kost al snel €0,04 – €0,06 en een gekeurde gemiddeld €0,11 voor een a4. Door de aankoop van de de goedkoopste HP DeskJet F2224 cartridges kan je jaarlijks veel geld besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor je inkt-aankoop is meestal onverstandig. Een lagere prijs kun je bereiken als je kiest voor een online speler. Dat weten we van de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit speelt met name bij HP originele merkcartridges en merktoners. In het bijgesloten overzicht staan erkende webshopswaar je zonder problemen eenvoudig de juiste inkt kunt vinden. Per webshop tonen we of ze navulbare inkt of ook originele a-merk producten bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Printen voor een gunstig tarief met de deskjet f2224? Hierna kan je aan de slag met een aantal handige tricks zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Neem budget inkt. De kwaliteit is uitstekend en bespaart al snel 60%.
 • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Maak gebruik van de juiste printinstellingen. Zo kan je vaak kiezen voor de optie snel printen. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Garamond.
 • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Hierdoor heb je veel minder papier nodig.
 • Haal de printer van de stroom als deze een tijdje stil staat. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt kan ik gebruiken in een deskjet f2224?

Krijg je een bericht dat de inkt vervangen moet worden? Advies: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad zijn niet altijd nauwkeurig. Vervang nooit direct de inkt. Bestel wel vroegtijdig nieuwe patronen en plaats de nieuwe inkt pas zodra de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP DeskJet F2224 noemen we ook wel een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Begin met het bekijken welke kleur vervangen moet worden. Ook check je welk typenummer geschikt is. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Kijk naar het cartridgenummer of fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek op het printertype. Voor jouw printer is dat f2224 uit de serie deskjet van HP.
 3. Neem een handleiding door; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij een aantal online aanbieders als Sneltoner.nl en Totaalinkt.shop kan je ook huismerk-inkt vinden. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en beschikken over meer printvermogen. Meer details daarover vind je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet F2224 CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Hemelsblauw of RAL 5022.
HP DeskJet F2224 MagentaRozeRoze inkt voor met name Aardbeirood en RAL 3004.
HP DeskJet F2224 YellowGeelGele inkt voor onder andere Groenbeige of RAL 1002.
HP DeskJet F2224 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met diverse inktcartridges voor de deskjet f2224.

Relevante cartridges voor de deskjet f2224.
Wij hebben onderstaande gevonden die werken met deze printer.

 1. HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
 2. HP 21XL inktcartridge Zwart
 3. HP 22XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet F2224 cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Gebruik dan ons stappenplan om een cartridge te verwisselen. Verderop vind je een praktisch stappenplan waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet f2224 vervangen

 1. Welk patroon is er leeg?

  De PC geeft aan welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open de printerkast en klik de lege patronen eruit. Gooi ze niet weg. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

  Haal de nieuwe cartridge uit de doos. Verwijder het ontluchtingslabel zoals je kunt zien in de instructies.

 4. Nieuwe cartridge plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de printer.

 5. Laatste controle fase

  De printer gaat nu de inkt testen. Als je alle stappen uitgevoerd hebt verdwijnt de foutcode. Optioneel kan je een testprintje maken.

printerinkt-HP DeskJet F2224

Beste HP DeskJet F2224 huismerk printerinkt kopen

De inkt (bijna) op van jouw deskjet f2224? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Je hebt twee opties: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan de printkosten doen dalen met wel 60%, heeft een lager vulpercentage en heeft dezelfde hoge kwaliteit als inkt van het merk zelf.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn meestal gebruikte originele producten die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit proces gebeurt bij speciale bedrijven en zijn tot wel 50% goedkoper. Namaak inkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de originele er nog wel eens aan schort. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De afdrukkwaliteit lijkt 99% op prints met officiële inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het gebruiken van een huismerk cartridge
Zo nu en dan zul je een foutmelding krijgen bij het installeren van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP je wil dwingen dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Dit soort waarschuwing kan je negeren en wegklikken. Werkt dit niet? Je treft verderop een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Ga eerst na of je de geschikte budget cartridge hebt aangeschaft. Zoek uit welk modelnummer erop staat en check of deze matcht met de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Kies ervoor de printer te resetten. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Bekijk of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Bij nieuwere printers moet je mogelijk eerst een keer printen met de merkinkt (die is meegeleverd). Vervolgens is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
 5. Controleer nog eens of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Update de printer software en eventuele drivers. Check de laatste versie van HP.
 8. Pleeg onderhoud aan de printkop.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, hoe los ik dat op?
Diverse printers stoppen met printen in zwart-wit in de situatie waar 1 andere kleur (magenta, cyaan, geel) op is. Dat geeft grote irritatie. Doorgaans is hier wel wat aan te doen. Start met het kiezen voor zwart-wit. Werkt dit niet? Plak een stukje tape over de sensor van de lege HP DeskJet F2224 cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de deskjet f2224?
Een groot deel van de apparaten passen zelf een reinigingsprogramma toe voor de printkop. Met behulp van dit programma heb jij altijd een mooie printafdruk. Regelmatig de HP cartridges er even in en uit halen draagt ook bij aan een langere levensduur. De software laat een popup zien wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet F2224 navullen?
Op de markt zijn navulbare artikelen in de handel. We bedoelen dan inktpatronen met een ARC chip die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. Doorgaans kan je het navullen ook laten doen bij printwinkels die hier meer ervaring mee hebben. Deze specialisten verstrekken voordelige huismerkproducten in plaats van originele HP cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de deskjet f2224?
Je all-in-one apparaat voorzien van nieuwe software doet iedereen eenvoudig zelf. In de regel herkent een Mac of windows PC de printer binnen een minuut. Je kunt uiteraard gebruik maken van de relevante printersoftware. Dit is te downloaden op het gebruikersportaal van HP. De erkende printer drivers voor je deskjet f2224 vind je op de website van HP. Daar check je tevens praktische assistentie zoals de handleiding, onderhoudstips en hulp bij technische problemen.

Wat zijn veel voorkomende storingen en error codes bij de deskjet f2224?
Een printerstoring is vervelend en komt altijd op een verkeerd moment. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Deze foutmeldingen zijn op te vragen via handleidingen van het merk. Ongemakkelijke HP DeskJet F2224 storingen zijn; vastgelopen papier, geen wifi, reiniging, printkop fout, geen inkt, wil niet scannen, slecht leesbare tekst, wil niet printen, cartridgeprobleem, langzaam.

Kan ik draadloos printen en de printer aan het netwerk hangen?
De huidige HP scanners en printers bieden je draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Dat betekent dat je ook kunt printen zonder kabel aan de PC of laptop. De deskjet f2224 WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Tevens kan er worden geprint via de App op een tablet of smartphone.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
De laatste jaren zien we steeds meer printermerken waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. Het printermerk stuurt automatisch 4 wekelijks, om de 3 maanden of wanneer het inktpatroon bijna op is een gevulde voordelige cartridge. Zodoende weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en heb je de garantie dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van budget (25-50 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (500 prints per maand).

Plaats een reactie