bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3213M magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Brother LC 3213M inktcartridge? Via onze vergelijker vergelijk je de betrouwbaarste inktshops voor extra voordelige cartridges. Het artikel Brother LC 3213M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Brother. Diverse inktshops zoals printerinktshop.nl of Inkt.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,25
Huismerk prijs€5,13
FabrikantBrother
ModelBrother LC 3213M
SerienummerLC3213M
Kleurmagenta
Inhoud (ml)4,7 milliliter
Printomvang400 prints
EAN-code4977766762274

Goedkoopste Brother LC 3213M inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC3213M cartridge is 4,7 milliliter. De capaciteit is 400 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via shops als inktcartridge store of Vikingdirect.nl.
 • Originele LC3213M inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €10,25.
 • Brother imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan snel-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via deze site vergelijk je geschikte inktaanbieders waar je snel en simpel LC3213M cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 3213M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €11,28. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €10,25. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €5,13. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 3213M originele inkt€10,25
Brother LC 3213M multipack (merkcartridge)€20,50
Brother LC 3213M huismerk inkt * €5,13
Brother LC 3213M huismerk duopack * €10,25
Geschatte prijzen van de LC3213M cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother verkrijgen?

Meteen Brother LC 3213M inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als in de winkel in de buurt. Onze tip: ga naar een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen meestal een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Action, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Fonq, Amazon, Blokker, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwinkels als 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
brother-lc-3213m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC3213M inkt van Brother bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Brother LC 3213M originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges zijn afkomstig van Brother en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €10,25).

Brother LC 3213M huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het LC3213M huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 3213M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Brother geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder tref je de meest voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Check of je het stukje tape hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Loop de geplaatste cartridges even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende cartridge problemen met de Brother LC 3213M inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 3213M inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 3213M met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €8,47 excl. btw (dat is €10,25 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €20,50. Door te printen met een huismerk cartridge met de code LC3213M kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €5,13) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het beschermkapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop.

Is een Brother LC 3213M huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk LC3213M alternatief proberen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is goedkoper en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelf oplossen.

Voor een voordelige prijs de Brother LC 3213M inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun je alles weer met elkaar verbinden. Ter controle test je of de gekloonde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie