bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 12EM magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 12EM inktcartridge? Op deze website vind je geschikte leveranciers voor goedkope cartridges. Het artikel Brother LC 12EM met kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Brother. Meer en meer aanbieders als Totaalinkt.shop of Go4inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€21,00
Huismerk verkoopprijs€10,50
FabrikantBrother
TypeBrother LC 12EM
ArtikelnummerLC12EM
Kleur beschrijvingmagenta
Hoeveelheid (ml)13,1 milliliter
Effectiviteit1.200 prints
EAN-code4977766748445

Goedkoopste Brother LC 12EM inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC12EM cartridge is 13,1 milliliter. De printcapaciteit is 1.200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Standaard hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij winkels als Go4inkt & Inktbaas.nl.
 • Originele LC12EM inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €21,00.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander printen in concept) of test het gebruik van lettertypes als Courier en Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar goede verkopers waar je voordelig en snel LC12EM cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 12EM magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €23,10. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €21,00. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €10,50. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 12EM originele inkt€21,00
Brother LC 12EM multipack (merkcartridge)€42,00
Brother LC 12EM huismerk inkt * €10,50
Brother LC 12EM huismerk duopack * €21,00
Prijsoverzicht van de LC12EM cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Brother aanvragen?

Snel Brother LC 12EM inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Ons advies: koop altijd bij een internet printshop. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-12em-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC12EM inkt van Brother kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 12EM originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Brother hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €21,00).

Brother LC 12EM huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het LC12EM huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Brother LC 12EM magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inkt.
 • De printkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Brother geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht check je de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je het lipje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare problemen met de Brother LC 12EM inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Brother LC 12EM inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Brother LC 12EM bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €17,36 excl. de btw (dat betekent €21,00 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking koopt moet je denken aan €42,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC12EM kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €10,50) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 12EM huismerk alternatief interessant?
Een huismerk LC12EM alternatief kopen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Brother LC 12EM inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Daarvoor koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle controleer je of de gekloonde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie