bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 221M magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 221M inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende inktshops voor extra voordelige cartridges. Artikel Brother LC 221M met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Brother. Meerdere webshops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of Inktwereld.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€8,00
Huismerk prijs€4,00
LeverancierBrother
TypeBrother LC 221M
ProductnummerLC221M
Kleurenmagenta
Inhoud (ml)3,9 milliliter
Capaciteit260 prints
EAN4977766747332

Goedkoopste Brother LC 221M inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC221M cartridge is 3,9 milliliter. De printcapaciteit is 260 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel voordelige dan in een lokale shop. 123inkt en Staples zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via bedrijven zoals coolblue.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele LC221M inktcartridges koop je online vanaf €8,00.
 • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende webshops waar je eenvoudig LC221M cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Brother LC 221M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €8,80. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €8,00. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €4,00. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 221M originele inkt€8,00
Brother LC 221M multipack (merkcartridge)€16,00
Brother LC 221M huismerk inkt * €4,00
Brother LC 221M huismerk duopack * €8,00
Tabel met prijzen voor de LC221M cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother aanvragen?

Vandaag nog Brother LC 221M inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en leveren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Amazon, Ebay, Blokker, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
brother-lc-221m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC221M inkt van Brother kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Brother LC 221M originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Brother leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €8,00).

Brother LC 221M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het LC221M huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Brother LC 221M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de magenta inkt van Brother verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder tref je bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het beschermkapje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte problemen bij de Brother LC 221M inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Brother LC 221M inktcartridge ?
De kostprijs van een Brother LC 221M met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €6,61 excl. de btw (dat betekent €8,00 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €16,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code LC221M dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €4,00) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Brother LC 221M huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk LC221M alternatief kiezen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De kostprijs is lager en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je meestal simpel herstellen.

Kan ik ook zelf de Brother LC 221M inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Brother inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Daarna kun jij het artikel in elkaar zetten. Tenslotte test je of de nieuwe Brother inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie