bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1220M magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Brother LC 1220M inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de betrouwbaarste inktshops voor extra goedkope cartridges. Artikel Brother LC 1220M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Brother. Verschillende inktshops als bijvoorbeeld Office Centre & Easy-ink faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€8,75
Huismerk prijs€4,38
LeverancierBrother
SoortBrother LC 1220M
ProductcodeLC1220M
Kleurmagenta
Volume (ml)4,8 milliliter
Printcapaciteit300 prints
EAN-nummer4977766696371

Goedkoopste Brother LC 1220M inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC1220M cartridge is 4,8 milliliter. De printcapaciteit is 300 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Brother inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en geven advies / service. In de basis beschikken ze over een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij leveranciers als Inktshop.nl en Staples.
 • Originele LC1220M inktcartridges koop je online vanaf €8,75.
 • Brother imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander snel printen) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar betrouwbare inktshops waar je probleemloos en snel LC1220M cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Brother LC 1220M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €9,63. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €8,75. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €4,38. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 1220M originele inkt€8,75
Brother LC 1220M multipack (merkcartridge)€17,50
Brother LC 1220M huismerk inkt * €4,38
Brother LC 1220M huismerk duopack * €8,75
Prijsindicatie van de prijs voor een LC1220M cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother aanvragen?

Snel Brother LC 1220M inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: ga naar een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Handyman, Action, Hema, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktspecialisten als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
brother-lc-1220m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC1220M inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Brother LC 1220M originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt geen last van storende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €8,75).

Brother LC 1220M huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het LC1220M huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 1220M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van Brother geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bekijk je de meest bekende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende issues m.b.t. Brother LC 1220M inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Brother LC 1220M inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Brother LC 1220M met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €7,23 excl. btw (dat betekent €8,75 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking koopt betaal je zo’n €17,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code LC1220M betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €4,38) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop.

Is het Brother LC 1220M huismerk alternatief interessant?
Het huismerk LC1220M alternatief proberen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Deze kan je veelal simpel verhelpen.

Hoe kan ik snel de Brother LC 1220M inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden koop je een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Aansluitend controleer je of de budget Brother inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie