bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1100M magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 1100M inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vind je de beste verkooppunten voor voordelige cartridges. Het product Brother LC 1100M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Brother. Meer en meer inktwebshops zoals Paradigit en printershop leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€9,00
Huismerk tarief€4,50
MerkBrother
ModelBrother LC 1100M
SeriecodeLC1100M
Kleur beschrijvingmagenta
Inhoud (ml)5,5 milliliter
Intensiteit325 prints
EAN4977766659758

Goedkoopste Brother LC 1100M inkt kopen oktober 2023

De inhoud (ml) van de LC1100M cartridge is 5,5 milliliter. De intensiteit is 325 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl en printerinktshop.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkooppunten als Inktweb.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele LC1100M inktcartridges koop je online vanaf €9,00.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals conceptmodus) & test het gebruik van lettertypes als Courier en Brush Script.
 • Via deze site check je erkende shops waar je snel en simpel LC1100M cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 1100M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €9,90. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €9,00. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €4,50. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 1100M originele inkt€9,00
Brother LC 1100M multipack (merkcartridge)€18,00
Brother LC 1100M huismerk inkt * €4,50
Brother LC 1100M huismerk duopack * €9,00
Tabel met prijzen voor de LC1100M cartridge (roze / rood) in oktober 2023. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother aanschaffen?

Direkt Brother LC 1100M inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Fonq, Blokker, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
brother-lc-1100m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC1100M inkt van Brother kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Brother LC 1100M originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €9,00).

Brother LC 1100M huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het LC1100M huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Brother LC 1100M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de magenta inkt van Brother geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bekijk je de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het plasticje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse afdrukproblemen met betrekking tot Brother LC 1100M inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Brother LC 1100M inktcartridge ?
De adviesprijs van de Brother LC 1100M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €7,44 excl. btw (wat neerkomt op €9,00 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €18,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer LC1100M betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €4,50) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Brother LC 1100M huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk LC1100M alternatief gebruiken is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Brother LC 1100M inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Brother inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je het product in elkaar klikken. Achteraf check je of de nagevulde Brother inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie