bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1000M magenta / roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Brother LC 1000M inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de populairste printshops voor betaalbare cartridges. Deze Brother LC 1000M met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de originele patronen van Brother. Verschillende winkels als o.a. Handyman.nl & printershop verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,50
Huismerk vanafprijs€5,25
FabrikantBrother
TypeBrother LC 1000M
ArtikelcodeLC1000M
Kleur omschrijvingmagenta
Volume (ml)6,5 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4977766643931

Goedkoopste Brother LC 1000M inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de LC1000M cartridge is 6,5 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. printershop & Office Centre zijn goede adressen voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via bedrijven zoals Inktwereld.nl & Alleeninkt.nl.
 • Originele LC1000M inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €10,50.
 • Brother imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Brush Script.
 • Via ons platform vind je de directe links naar goede shops waar je snel en simpel LC1000M cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 1000M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €11,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €10,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €5,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Brother LC 1000M originele inkt€10,50
Brother LC 1000M multipack (merkcartridge)€21,00
Brother LC 1000M huismerk inkt * €5,25
Brother LC 1000M huismerk duopack * €10,50
Geschatte prijzen van de LC1000M cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother verkrijgen?

Gelijk Brother LC 1000M inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij helpen bij problemen, een grote voorraad en verkopen tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Action, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Amazon, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
brother-lc-1000m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC1000M inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 1000M originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €10,50).

Brother LC 1000M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het LC1000M huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 1000M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Brother geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht bekijk je veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het lipje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop meteen met printen, klik de cartridge uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse cartridge problemen met betrekking tot Brother LC 1000M inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de Brother LC 1000M inktcartridge ?
De adviesprijs van de Brother LC 1000M met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €8,68 excl. de btw (dat betekent €10,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €21,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC1000M dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €5,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge weigert. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het kapje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 1000M huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk LC1000M alternatief kiezen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is gunstiger en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Deze kan je vaak eenvoudig oplossen.

Kan ik de Brother LC 1000M inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling koop je een speciale set navulinkt voor het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Daarna kun je alles weer met elkaar verbinden. Ter controle test je of de gekloonde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie