bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 970M magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 970M inktcartridge? Via onze vergelijker tref je geschikte leveranciers voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Brother LC 970M met kleur magenta (roze / rood) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Brother. Verschillende leveranciers zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl & Officesavers verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€9,00
Huismerk tarieven€4,50
MerkBrother
SoortBrother LC 970M
SeriecodeLC970M
Kleurcodemagenta
Inhoud (ml)6,1 milliliter
Printomvang300 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Brother LC 970M inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC970M cartridge is 6,1 milliliter. De intensiteit is 300 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect en Printabout.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Standaard voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij webshops zoals Inktweb.nl & Totaalinkt.shop .
 • Originele LC970M inktcartridges koop je vanaf €9,00.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a eco-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je geschikte inktwebshops waar je moeiteloos LC970M cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Brother LC 970M magenta / roze / rood vergelijken
Brother inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €9,90. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €9,00. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €4,50. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Brother LC 970M originele inkt€9,00
Brother LC 970M multipack (merkcartridge)€18,00
Brother LC 970M huismerk inkt * €4,50
Brother LC 970M huismerk duopack * €9,00
Prijslijst van de LC970M cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Meteen Brother LC 970M inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Ons advies: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-970m-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode LC970M inkt van Brother bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Brother LC 970M originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Brother geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €9,00).

Brother LC 970M huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het LC970M huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Brother LC 970M magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de magenta inkt van Brother geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht staan veel voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het stukje tape verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, verwijder snel alle cartridges en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare afdrukproblemen m.b.t. Brother LC 970M inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 970M inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 970M met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €7,44 excl. de btw (wat neerkomt op €9,00 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €18,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code LC970M betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €4,50) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Brother LC 970M huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk LC970M alternatief aanschaffen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans simpel herstellen.

Hoe werkt de Brother LC 970M inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei neem je een complete navulset met inkt voor het Brother inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de bijgevulde Brother inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie