bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3239XLBK zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 3239XLBK inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je de beste printshops voor extra voordelige cartridges. Artikel Brother LC 3239XLBK met kleuromschrijving zwart (black) komt van pas bij het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Brother. Veel verkooppunten zoals Alleeninkt.nl & Sneltoner.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€54,50
Huismerk verkoopprijs€27,25
MerkBrother
ArtikelBrother LC 3239XLBK
SerienummerLC3239XLBK
Kleur omschrijvingzwart
Volume (ml)ml onbekend
Printcapaciteit6.000 prints
EAN4977766787864

Goedkoopste Brother LC 3239XLBK inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC3239XLBK cartridge is ml onbekend. De printomvang is 6.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. 123inkt en Paradigit zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voeren ze ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij leveranciers als 123inkt en Handyman.nl.
 • Originele LC3239XLBK inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €54,50.
 • Brother imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar goede verkopers waar je probleemloos en snel LC3239XLBK cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 3239XLBK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €59,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €54,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €27,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 3239XLBK originele inkt€54,50
Brother LC 3239XLBK multipack (merkcartridge)€109,00
Brother LC 3239XLBK huismerk inkt * €27,25
Brother LC 3239XLBK huismerk duopack * €54,50
Tabel met prijzen voor de LC3239XLBK cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother verkrijgen?

Meteen Brother LC 3239XLBK inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: ga naar een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Blokker, Bol.com, Fonq, Ebay, Wehkamp, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
brother-lc-3239xlbk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC3239XLBK inkt van Brother bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Brother LC 3239XLBK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Brother zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €54,50).

Brother LC 3239XLBK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het LC3239XLBK huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 3239XLBK zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de zwart inkt van Brother verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht check je de meest bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het stukje tape verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende issues met betrekking tot Brother LC 3239XLBK inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 3239XLBK inktcartridge ?
De kostprijs van een Brother LC 3239XLBK met de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €45,04 excl. btw (dat betekent €54,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €109,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code LC3239XLBK betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €27,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het plasticje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 3239XLBK huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk LC3239XLBK alternatief nemen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De winkelprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Deze kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Brother LC 3239XLBK inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei gebruik je een complete navulset met inkt voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kan je het product opnieuw vastklikken. Ter controle bekijk je of de nieuwe Brother inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie