bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3213BK zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 3213BK inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste inktwebshops voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Brother LC 3213BK met kleurcode zwart (black) komt van pas bij al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Brother. Verschillende printwinkels als o.a. inktknaller.nl & Go4inkt bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€13,75
Huismerk tarief€6,88
MerkBrother
ModelBrother LC 3213BK
ArtikelcodeLC3213BK
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)9,1 milliliter
Intensiteit400 prints
EAN-nummer4977766762250

Goedkoopste Brother LC 3213BK inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de LC3213BK cartridge is 9,1 milliliter. Het printvermogen is 400 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij shops zoals bol.com & Totaalinkt.shop .
 • Originele LC3213BK inktcartridges koop je online vanaf €13,75.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Garamond.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar gespecialiseerde webshops waar je goedkope LC3213BK cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 3213BK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €15,13. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €13,75. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €6,88. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 3213BK originele inkt€13,75
Brother LC 3213BK multipack (merkcartridge)€27,50
Brother LC 3213BK huismerk inkt * €6,88
Brother LC 3213BK huismerk duopack * €13,75
Prijslijst van de LC3213BK cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother inkopen?

Gelijk Brother LC 3213BK inkt bestellen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en bieden vaak een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
brother-lc-3213bk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC3213BK inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother LC 3213BK originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je hebt geen last van hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Brother voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €13,75).

Brother LC 3213BK huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het LC3213BK huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 3213BK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Brother vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel staan de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Breek de printopdracht af, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare issues m.b.t. Brother LC 3213BK inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 3213BK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 3213BK met kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €11,36 excl. btw (wat neerkomt op €13,75 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €27,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC3213BK kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €6,88) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 3213BK huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk LC3213BK alternatief gebruiken is vaak een goed idee. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanbiedingsprijs is lager en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dit kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Brother LC 3213BK inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Daarvoor gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later kun je alles weer terugzetten in originele staat. Nadien bekijk je of de vernieuwde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie