bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 12EBK zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 12EBK inktcartridge? Op deze pagina tref je de meest populaire printwinkels voor goedkope cartridges. Het patroon Brother LC 12EBK met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Brother. Een groeiend aantal printshops als bijv. Vikingdirect.nl en Inktweb.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€34,50
Huismerk prijs€17,25
MerkBrother
ProductBrother LC 12EBK
SerienummerLC12EBK
Kleur omschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)50 milliliter
Printvermogen2.400 prints
EAN-nummer4977766748469

Goedkoopste Brother LC 12EBK inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de LC12EBK cartridge is 50 milliliter. De printomvang is 2.400 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het stukken voordeliger dan in de winkel. Inkclub of Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via aanbieders als Go4inkt & Inktbaas.nl.
 • Originele LC12EBK inktcartridges zijn te bestellen v.a. €34,50.
 • Brother imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan eco-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Calibri.
 • Via onze website check je de meest bekende shops waar je moeiteloos LC12EBK cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 12EBK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €37,95. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €34,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €17,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 12EBK originele inkt€34,50
Brother LC 12EBK multipack (merkcartridge)€69,00
Brother LC 12EBK huismerk inkt * €17,25
Brother LC 12EBK huismerk duopack * €34,50
Overzicht met prijzen van de LC12EBK cartridge (black) in februari 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother verkrijgen?

Vandaag nog Brother LC 12EBK inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Kooptip: bestel bij een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Action, Hema, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Fonq, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktshops als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-12ebk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC12EBK inkt van Brother kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Brother LC 12EBK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je krijgt geen storende foutcodes. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Brother geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €34,50).

Brother LC 12EBK huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het LC12EBK huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 12EBK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Brother geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal alle cartridge uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse issues in relatie tot Brother LC 12EBK inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 12EBK inktcartridge ?
De adviesprijs van de Brother LC 12EBK met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is standaard zo’n €28,51 excl. btw (€34,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt kost het ongeveer €69,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer LC12EBK betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €17,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het Brother LC 12EBK huismerk alternatief slim?
Het huismerk LC12EBK alternatief gebruiken is meestal niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De winkelprijs is lager en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Hoe werkt de Brother LC 12EBK inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Achteraf test je of de gekloonde Brother inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie