bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 22EBK zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 22EBK inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je toonaangevende inktaanbieders voor goedkope cartridges. Deze Brother LC 22EBK bedoeld voor de kleur zwart (black) is geschikt voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Brother. Een groeiend aantal inktshops zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Officesavers bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€33,50
Huismerk prijzen€16,75
MerkBrother
ProductBrother LC 22EBK
ProductcodeLC22EBK
Officiële kleurzwart
Inhoud (ml)48,2 milliliter
Capaciteit2.400 prints
EAN-code4977766748247

Goedkoopste Brother LC 22EBK inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de LC22EBK cartridge is 48,2 milliliter. De intensiteit is 2.400 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. printershop en Handyman.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via shops zoals Easy-ink en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele LC22EBK inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €33,50.
 • Brother imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals snel-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Calibri.
 • Via deze site klik je direct door naar de meest bekende winkels waar je probleemloos en snel LC22EBK cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 22EBK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €36,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €33,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €16,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Brother LC 22EBK originele inkt€33,50
Brother LC 22EBK multipack (merkcartridge)€67,00
Brother LC 22EBK huismerk inkt * €16,75
Brother LC 22EBK huismerk duopack * €33,50
Prijsindicatie van de prijs voor een LC22EBK cartridge (black) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Brother verkrijgen?

Gelijk Brother LC 22EBK inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Blokker, Amazon, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
brother-lc-22ebk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC22EBK inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Brother LC 22EBK originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Brother geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €33,50).

Brother LC 22EBK huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het LC22EBK huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 22EBK zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van Brother geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht check je de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je het lipje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Stop met printen, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende cartridge problemen met de Brother LC 22EBK inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 22EBK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Brother LC 22EBK met de kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €27,69 excl. btw (€33,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €67,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code LC22EBK betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €16,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Brother LC 22EBK huismerk alternatief slim?
Het huismerk LC22EBK alternatief bestellen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk snel herstellen.

Tegen lage kosten de Brother LC 22EBK inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Brother inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun je alles weer in elkaar klikken. Achteraf bekijk je of de gekloonde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie