bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 121BK zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 121BK inktcartridge? Op deze pagina kan je aan de slag met goede winkels voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Brother LC 121BK met de kleur zwart (black) komt van pas bij het printen van haarscherpe zwarte teksten. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Brother. Diverse verkopers zoals bijvoorbeeld Office Centre & Officesavers leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€13,50
Huismerk tarieven€6,75
MerkBrother
SoortBrother LC 121BK
ArtikelcodeLC 121BK
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)7,1 milliliter
Intensiteit300 prints
EAN-code4977766723183

Goedkoopste Brother LC 121BK inkt bestellen oktober 2023

De inhoud (ml) van de LC 121BK cartridge is 7,1 milliliter. De intensiteit is 300 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub en Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als 123inkt & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele LC 121BK inktcartridges haal je in huis vanaf €13,50.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. snelle modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl check je geschikte shops waar je zonder gedoe LC 121BK cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Brother LC 121BK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €14,85. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €13,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €6,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Brother LC 121BK originele inkt€13,50
Brother LC 121BK multipack (merkcartridge)€27,00
Brother LC 121BK huismerk inkt * €6,75
Brother LC 121BK huismerk duopack * €13,50
Prijsindicatie van de prijs voor een LC 121BK cartridge (black) in oktober 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Brother aanschaffen?

Direkt Brother LC 121BK inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden top-service, hebben de snelste levertijd en bieden vaak een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Amazon, Blokker, Bol.com, Fonq, Coolblue, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
brother-lc-121bk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC 121BK inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother LC 121BK originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Brother bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €13,50).

Brother LC 121BK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het LC 121BK huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 121BK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van Brother vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel vind je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het kapje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop direct met printen, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse printproblemen aangaande Brother LC 121BK inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat zijn de kosten van de Brother LC 121BK inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 121BK met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is gewoonlijk €11,16 excl. btw (dat is €13,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €27,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC 121BK dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €6,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 121BK huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk LC 121BK alternatief kiezen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaliter simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Brother LC 121BK inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de nieuwe Brother inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie