bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1220BK zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 1220BK inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met goede printshops voor spotgoedkope cartridges. Artikel Brother LC 1220BK met kleur zwart (black) komt van pas bij het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Brother. Veel inktshops zoals bijvoorbeeld Printabout.nl & Officesavers verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€14,50
Huismerk tarief€7,25
MerkBrother
ModelBrother LC 1220BK
SerienummerLC1220BK
Kleurzwart
Inhoud (ml)7,8 milliliter
Effectiviteit300 prints
EAN4977766696357

Goedkoopste Brother LC 1220BK inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de LC1220BK cartridge is 7,8 milliliter. Het printvermogen is 300 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink en inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Dikwijls beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkopers zoals printershop & Vikingdirect.nl.
 • Originele LC1220BK inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €14,50.
 • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (zoals conceptmodus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker check je populaire printwinkels waar je goedkope LC1220BK cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 1220BK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €15,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €14,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €7,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Brother LC 1220BK originele inkt€14,50
Brother LC 1220BK multipack (merkcartridge)€29,00
Brother LC 1220BK huismerk inkt * €7,25
Brother LC 1220BK huismerk duopack * €14,50
Tabel met prijzen voor de LC1220BK cartridge (black) in februari 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother bestellen?

Gelijk Brother LC 1220BK inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Onze tip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue, Blokker, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
brother-lc-1220bk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC1220BK inkt van Brother kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Brother LC 1220BK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door Brother en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met irritante foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €14,50).

Brother LC 1220BK huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het LC1220BK huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 1220BK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze zwart inkt van Brother verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht vind je gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het plasticje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende printproblemen aangaande Brother LC 1220BK inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Brother LC 1220BK inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 1220BK met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is om en nabij de €11,98 excl. btw (dat betekent €14,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking koopt kost het ongeveer €29,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC1220BK betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €7,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Brother LC 1220BK huismerk alternatief interessant?
Het huismerk LC1220BK alternatief inkopen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De verkoopprijs is goedkoper en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Deze kan je doorgaans simpel verhelpen.

Hoe werkt de Brother LC 1220BK inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan mag je het product opnieuw assembleren. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde Brother inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie