bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1240BK zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Brother LC 1240BK inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je geschikte inktaanbieders voor spotgoedkope cartridges. Artikel Brother LC 1240BK met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Brother. Veel inktaanbieders als o.a. Inktdiscount.nl en Inkt.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€20,50
Huismerk verkoopprijs€10,25
MerkBrother
ArtikelBrother LC 1240BK
ProductcodeLC1240BK
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)13,9 milliliter
Effectiviteit600 prints
EAN-code4977766694001

Goedkoopste Brother LC 1240BK inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC1240BK cartridge is 13,9 milliliter. De printomvang is 600 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. 112supplies & Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij shops als Inktwereld.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele LC1240BK inktcartridges haal je in huis vanaf €20,50.
 • Brother imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Brush Script.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de beste inktaanbieders waar je moeiteloos LC1240BK cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 1240BK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €22,55. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €20,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €10,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother LC 1240BK originele inkt€20,50
Brother LC 1240BK multipack (merkcartridge)€41,00
Brother LC 1240BK huismerk inkt * €10,25
Brother LC 1240BK huismerk duopack * €20,50
Tabel met prijzen voor de LC1240BK cartridge (black) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother aanvragen?

Meteen Brother LC 1240BK inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Onze tip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en voeren bovendien een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq, Bol.com, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
brother-lc-1240bk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC1240BK inkt van Brother kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Brother LC 1240BK originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je vermijdt irritante storing en meldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €20,50).

Brother LC 1240BK huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het LC1240BK huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Brother LC 1240BK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Brother geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel staan de meest bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Meest gezochte afdrukproblemen bij de Brother LC 1240BK inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 1240BK inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 1240BK bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €16,94 excl. btw (€20,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €41,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode LC1240BK dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €10,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Brother LC 1240BK huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk LC1240BK alternatief aanschaffen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De prijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Deze kan je normaliter gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Brother LC 1240BK inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen koop je een complete navulset met inkt voor het Brother inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kan je het product in elkaar klikken. Achteraf test je uit of de bijgevulde Brother inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie