bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 970BK zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Brother LC 970BK inktcartridge? Op deze pagina bekijk je de beste verkopers voor extra voordelige cartridges. Het patroon Brother LC 970BK met kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Brother. Meer en meer inktshops als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl & Inktshop.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€15,00
Huismerk verkoopprijs€7,50
MerkBrother
SoortBrother LC 970BK
ProductcodeLC970BK
Kleurenzwart
Volume (ml)13,7 milliliter
Printcapaciteit350 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Brother LC 970BK inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de LC970BK cartridge is 13,7 milliliter. De capaciteit is 350 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan financieel interessanter dan in de winkel. printershop en inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Doorgaans hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals Inktweb.nl en Handyman.nl.
 • Originele LC970BK inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €15,00.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (alssnel printen) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Calibri.
 • Via onze website vind je de directe links naar populaire inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig LC970BK cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 970BK zwart / black vergelijken
Brother inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €16,50. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €15,00. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €7,50. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Brother LC 970BK originele inkt€15,00
Brother LC 970BK multipack (merkcartridge)€30,00
Brother LC 970BK huismerk inkt * €7,50
Brother LC 970BK huismerk duopack * €15,00
Prijsindicatie van de prijs voor een LC970BK cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother bestellen?

Gemakkelijk Brother LC 970BK inkt bestellen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een internet printshop. Deze shops bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebshops als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
brother-lc-970bk-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte LC970BK inkt van Brother bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Brother LC 970BK originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €15,00).

Brother LC 970BK huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het LC970BK huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Brother LC 970BK zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Brother geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel vind je veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Loop de geplaatste cartridges even na en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende cartridge problemen met de Brother LC 970BK inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de Brother LC 970BK inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 970BK met kleurcode zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €12,40 excl. btw (dat maakt €15,00 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €30,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC970BK kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €7,50) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het stukje tape verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is een Brother LC 970BK huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk LC970BK alternatief inkopen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De winkelprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Op welke manier kan ik de Brother LC 970BK inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Brother inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kun jij het artikel in elkaar zetten. Nadien test je uit of de nagevulde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie