bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 8R7661 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 8R7661 inktcartridge? Op deze website tref je de meest bekende winkels voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Xerox 8R7661 met de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Xerox. Velerlei inktshops als Totaalinkt.shop en Inktshop.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€7,50
Huismerk prijzen€3,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 8R7661
Seriecode008R07661
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)10 milliliter
Intensiteit295 prints
EAN0095205876611

Goedkoopste Xerox 8R7661 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 008R07661 cartridge is 10 milliliter. De printcapaciteit is 295 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl en Office Centre zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Xerox inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webshops als Inktweb.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 008R07661 inktcartridges koop je online vanaf €7,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan lage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker check je toonaangevende inktshops waar je de beste 008R07661 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 8R7661 cyaan / blauw vergelijken
Xerox inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €8,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €7,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €3,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 8R7661 originele inkt€7,50
Xerox 8R7661 multipack (merkcartridge)€15,00
Xerox 8R7661 huismerk inkt * €3,75
Xerox 8R7661 huismerk duopack * €7,50
Geschatte prijzen van de 008R07661 cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 8R7661 inkt kopen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en voeren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Action, Handyman, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Fonq, Amazon, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-8r7661-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 008R07661 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 8R7661 originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van storende foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €7,50).

Xerox 8R7661 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 008R07661 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 8R7661 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Stop met printen, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante inktproblemen met betrekking tot Xerox 8R7661 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 8R7661 inktcartridge ?
De prijs van een Xerox 8R7661 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €6,20 excl. btw (wat neerkomt op €7,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je ongeveer €15,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode 008R07661 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €3,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Xerox 8R7661 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 008R07661 alternatief bestellen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Kan ik ook zelf de Xerox 8R7661 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw assembleren. Ter controle achterhaal je of de vernieuwde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie