bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 008R13153 cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 008R13153 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste inktaanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Het product Xerox 008R13153 met kleuromschrijving cyaan (blauw) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Xerox. Velerlei verkopers als o.a. Inktbaas.nl & Inktshop.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€492,50
Huismerk vanafprijs€246,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 008R13153
Artikelnummer008R13153
Kleurcyaan
Inhoud (ml)ml onbekend
Printcapaciteit2.574 m²
EAN0095205131604

Goedkoopste Xerox 008R13153 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 008R13153 cartridge is ml onbekend. De capaciteit is 2.574 m². De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect en Inktbaas.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Meestal bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via shops als Go4inkt & Staples.
 • Originele 008R13153 inktcartridges koop je vanaf €492,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan draft mode) & probeer lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de meest populaire aanbieders waar je goedkope 008R13153 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 008R13153 cyaan / blauw vergelijken
Xerox inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €541,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €492,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €246,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 008R13153 originele inkt€492,50
Xerox 008R13153 multipack (merkcartridge)€985,00
Xerox 008R13153 huismerk inkt * €246,25
Xerox 008R13153 huismerk duopack * €492,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 008R13153 cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 008R13153 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Advies van de specialist: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Hema, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-008r13153-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 008R13153 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 008R13153 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Xerox en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €492,50).

Xerox 008R13153 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 008R13153 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 008R13153 cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Xerox geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder tref je algemene afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je de beschermingstape hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare cartridge problemen met de Xerox 008R13153 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 008R13153 inktcartridge ?
De kostprijs van een Xerox 008R13153 met kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €407,02 excl. de btw (wat neerkomt op €492,50 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €985,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 008R13153 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is interessanter (+/- €246,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is het Xerox 008R13153 huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 008R13153 alternatief selecteren is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is interessanter en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Deze kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Hoe werkt de Xerox 008R13153 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Om dat te doen neem je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je alles terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de nieuwe Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie