bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01308 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R01308 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de beste inktwebshops voor goedkope cartridges. Het product Xerox 106R01308 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Xerox. Meerdere inktshops als o.a. Inktdiscount.nl of Inktshop.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€83,50
Huismerk tarieven€41,75
FabrikantXerox
SoortXerox 106R01308
Artikelnummer106R01308
Officiële kleurcyaan
Inhoud (ml)110 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Xerox 106R01308 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 106R01308 cartridge is 110 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Inktwereld.nl en Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via bedrijven als coolblue.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 106R01308 inktcartridges koop je online vanaf €83,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar gespecialiseerde winkels waar je snel en simpel 106R01308 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01308 cyaan / blauw vergelijken
Xerox inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €91,85. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €83,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €41,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R01308 originele inkt€83,50
Xerox 106R01308 multipack (merkcartridge)€167,00
Xerox 106R01308 huismerk inkt * €41,75
Xerox 106R01308 huismerk duopack * €83,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R01308 cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R01308 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Ebay, Amazon, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r01308-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 106R01308 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01308 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt lastige foutcodes. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €83,50).

Xerox 106R01308 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 106R01308 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01308 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel zie je bekende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het kapje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse cartridge problemen m.b.t. Xerox 106R01308 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01308 inktcartridge ?
De prijs van een Xerox 106R01308 met kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €69,01 excl. btw (wat neerkomt op €83,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €167,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 106R01308 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €41,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Xerox 106R01308 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 106R01308 alternatief nemen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is lager en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01308 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Nu spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kan je het patroon in elkaar zetten. Achteraf test je uit of de budget Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie