bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01252 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R01252 inktcartridge? Op deze webpagina tref je de betrouwbaarste printshops voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Xerox 106R01252 met de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de merkproducten van Xerox. Meerdere aanbieders als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & bol.com bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€182,50
Huismerk vanafprijs€91,25
FabrikantXerox
ModelXerox 106R01252
Artikelnummer106R01252
Kleurcyaan
Volume (ml)440 milliliter
Intensiteitonbekend
EANonbekend

Goedkoopste Xerox 106R01252 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 106R01252 cartridge is 440 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inkclub of Inktdiscount.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Xerox inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en geven advies / service. In de regel voeren ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via bedrijven als Inktwereld.nl of Paradigit.
 • Originele 106R01252 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €182,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld snelle modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via ons platform vergelijk je geschikte webshops waar je probleemloos en snel 106R01252 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01252 cyaan / blauw vergelijken
Xerox inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €200,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €182,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €91,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01252 originele inkt€182,50
Xerox 106R01252 multipack (merkcartridge)€365,00
Xerox 106R01252 huismerk inkt * €91,25
Xerox 106R01252 huismerk duopack * €182,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R01252 cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gelijk Xerox 106R01252 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als in de retail. Advies van de specialist: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r01252-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 106R01252 inkt van Xerox kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01252 originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €182,50).

Xerox 106R01252 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R01252 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R01252 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene cartridge problemen aangaande Xerox 106R01252 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R01252 inktcartridge ?
De kostprijs van een Xerox 106R01252 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €150,83 excl. de btw (dat maakt €182,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst liggen de kosten op zo’n €365,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 106R01252 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €91,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het kapje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en reinig de printkop.

Is een Xerox 106R01252 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 106R01252 alternatief nemen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De kostprijs is interessanter en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je vaak eenvoudig herstellen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R01252 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het product terugzetten in originele staat. Ter controle controleer je of de gekloonde Xerox inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie