bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 8R7663 geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 8R7663 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de meest bekende winkels voor verrassend voordelige cartridges. Het product Xerox 8R7663 met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van Xerox. Steeds meer printshops als o.a. Goedkoopprinten.nl of Officesavers bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€7,50
Huismerk tarief€3,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 8R7663
Serienummer008R07663
Kleurengeel
Volume (ml)10 milliliter
Intensiteit295 prints
EAN0095205876635

Goedkoopste Xerox 8R7663 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 008R07663 cartridge is 10 milliliter. Het printvermogen is 295 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl of Office Centre zijn goede adressen voor het kopen van originele Xerox inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en geven advies / service. Standaard hebben zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij shops zoals printershop & Printabout.nl.
 • Originele 008R07663 inktcartridges kosten je ongeveer €7,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via deze site check je de meest bekende bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier 008R07663 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 8R7663 geel / yellow vergelijken
Xerox inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge kost in de winkel al snel €8,25. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €7,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €3,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 8R7663 originele inkt€7,50
Xerox 8R7663 multipack (merkcartridge)€15,00
Xerox 8R7663 huismerk inkt * €3,75
Xerox 8R7663 huismerk duopack * €7,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 008R07663 cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 8R7663 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en faciliteren bovendien een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Amazon, Bol.com, Ebay, Coolblue, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-8r7663-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 008R07663 inkt van Xerox kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 8R7663 originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €7,50).

Xerox 8R7663 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 008R07663 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 8R7663 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel check je alledaagse problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het plasticje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot Xerox 8R7663 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 8R7663 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Xerox 8R7663 met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is ongeveer €6,20 excl. de btw (€7,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je zo’n €15,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 008R07663 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €3,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 8R7663 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 008R07663 alternatief inkopen is in de basis lucratief. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Kan ik de Xerox 8R7663 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle achterhaal je of de budget Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie