bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01256 licht cyaan / licht blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01256 inktcartridge? Via onze vergelijker vind je de meest bekende leveranciers voor voordelige cartridges. Het artikel Xerox 106R01256 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Xerox. Heel wat inktwebshops zoals Staples & inktcartridge store faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€182,50
Huismerk tarieven€91,25
LeverancierXerox
SoortXerox 106R01256
Productnummer106R01256
Kleurcodelicht cyaan
Volume (ml)440 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Xerox 106R01256 inkt kopen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de 106R01256 cartridge is 440 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij webshops als Inkclub en Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R01256 inktcartridges kosten je ongeveer €182,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals draft mode) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de betrouwbaarste printwinkels waar je moeiteloos 106R01256 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01256 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Xerox inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €200,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €182,50. De beste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €91,25. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R01256 originele inkt€182,50
Xerox 106R01256 multipack (merkcartridge)€365,00
Xerox 106R01256 huismerk inkt * €91,25
Xerox 106R01256 huismerk duopack * €182,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R01256 cartridge (licht blauw) in december 2023. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 106R01256 inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Belangrijk: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen meestal een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Blokker, Ebay, Wehkamp, Amazon, Fonq, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r01256-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 106R01256 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01256 originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €182,50).

Xerox 106R01256 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 106R01256 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R01256 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) licht cyaan inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan de meest voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare issues m.b.t. Xerox 106R01256 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R01256 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01256 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is doorgaans +/- €150,83 excl. btw (dat betekent €182,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €365,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode 106R01256 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €91,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het stukje tape los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01256 huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R01256 alternatief proberen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit kan je gewoonlijk snel herstellen.

Kan ik de Xerox 106R01256 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste mag je alles terugzetten in originele staat. Nadien controleer je of de nieuwe Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie