bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01255 licht magenta / licht roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01255 inktcartridge? Via onze vergelijker tref je toonaangevende leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Artikel Xerox 106R01255 bedoeld voor de kleur licht magenta (licht roze / rood) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Xerox. Flink wat verkooppunten als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Officesavers leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€182,50
Huismerk vanafprijs€91,25
FabrikantXerox
ProductXerox 106R01255
Artikelnummer106R01255
Kleurenlicht magenta
Inhoud (ml)440 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Xerox 106R01255 inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de 106R01255 cartridge is 440 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Inkclub en Handyman.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en geven advies / service. Meestal hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij bedrijven zoals Easy-ink of Paradigit.
 • Originele 106R01255 inktcartridges koop je vanaf €182,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl check je goede verkooppunten waar je snel en simpel 106R01255 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01255 licht magenta / licht roze / rood vergelijken
Xerox inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €200,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €182,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €91,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R01255 originele inkt€182,50
Xerox 106R01255 multipack (merkcartridge)€365,00
Xerox 106R01255 huismerk inkt * €91,25
Xerox 106R01255 huismerk duopack * €182,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R01255 cartridge (licht roze / rood) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gemakkelijk Xerox 106R01255 inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en verkopen bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Hema, Action, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Bol.com, Ebay, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r01255-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 106R01255 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R01255 originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Xerox en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld €182,50).

Xerox 106R01255 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 106R01255 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01255 licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze licht magenta inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht tref je algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare issues bij de Xerox 106R01255 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Xerox 106R01255 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01255 met kleuromschrijving licht magenta (licht roze / rood) cartridge is om en nabij de €150,83 excl. btw (dat maakt €182,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking prefereert kost het ongeveer €365,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 106R01255 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €91,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 106R01255 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R01255 alternatief inkopen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal snel oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R01255 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als check achterhaal je of de budget Xerox inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie