bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox Y102 008R07973 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox Y102 008R07973 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire leveranciers voor extra voordelige cartridges. De Xerox Y102 met kleur magenta (roze / rood) is relevant voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Xerox. Diverse verkopers als Goedkoopprinten.nl en bol.com bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€7,50
Huismerk vanafprijs€3,75
MerkXerox
ArtikelXerox Y102
Artikelnummer008R07973
Kleur beschrijvingmagenta
Volume (ml)ml onbekend
Effectiviteit350 prints
EAN-code0095205879735

Goedkoopste Xerox Y102 008R07973 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 008R07973 cartridge is ml onbekend. De printomvang is 350 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub en Alleeninkt.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Xerox inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij webwinkels zoals coolblue.nl of Office Centre.
 • Originele 008R07973 inktcartridges kosten je ongeveer €7,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan draft mode) of probeer lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vind je populaire verkopers waar je moeiteloos 008R07973 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox Y102 008R07973 magenta / roze / rood vergelijken
Xerox inktcartridges zijn best prijzig. Dit type roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €8,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €7,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €3,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox Y102 originele inkt€7,50
Xerox Y102 multipack (merkcartridge)€15,00
Xerox Y102 huismerk inkt * €3,75
Xerox Y102 huismerk duopack * €7,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 008R07973 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Snel Xerox Y102 008R07973 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Kooptip: shop bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Handyman, Action, Media Markt, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Fonq, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-y102-008r07973-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 008R07973 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox Y102 originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €7,50).

Xerox Y102 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 008R07973 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox Y102 008R07973 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel staan alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle cartridges en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Relevante issues met de Xerox Y102 008R07973 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Xerox Y102 inktcartridge ?
De prijs van een Xerox Y102 008R07973 met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €6,20 excl. de btw (dat betekent €7,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €15,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode 008R07973 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €3,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Xerox Y102 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 008R07973 alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De winkelprijs is interessanter en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit is uitstekend. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans snel oplossen.

Tegen lage kosten de Xerox Y102 008R07973 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan mag je het product met elkaar verbinden. Ter controle bekijk je of de nieuwe Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie