bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 008R13154 magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 008R13154 inktcartridge? Op deze website bieden wij geschikte shops voor extra voordelige cartridges. De Xerox 008R13154 met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Xerox. Diverse verkooppunten zoals Inktdiscount.nl of 112supplies bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€492,50
Huismerk prijs€246,25
LeverancierXerox
ModelXerox 008R13154
Productcode008R13154
Kleurenmagenta
Volume (ml)ml onbekend
Printcapaciteit2.574 m²
EAN-nummer0095205131543

Goedkoopste Xerox 008R13154 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 008R13154 cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 2.574 m². Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl & Office Centre zijn goede adressen voor het kopen van originele Xerox inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Dikwijls voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij webshops als bol.com of Inktbaas.nl.
 • Originele 008R13154 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €492,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alslage kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Courier & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je bekende aanbieders waar je goedkope 008R13154 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 008R13154 magenta / roze / rood vergelijken
Xerox inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €541,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €492,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €246,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 008R13154 originele inkt€492,50
Xerox 008R13154 multipack (merkcartridge)€985,00
Xerox 008R13154 huismerk inkt * €246,25
Xerox 008R13154 huismerk duopack * €492,50
Geschatte prijzen van de 008R13154 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox inkopen?

Snel Xerox 008R13154 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon, Fonq, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-008r13154-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 008R13154 inkt van Xerox kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 008R13154 originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €492,50).

Xerox 008R13154 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 008R13154 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 008R13154 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder vind je gangbare issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte problemen met de Xerox 008R13154 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Xerox 008R13154 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 008R13154 met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €407,02 excl. de btw (€492,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest moet je denken aan €985,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de fabrikantcode 008R13154 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €246,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je de beschermingstape hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 008R13154 huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 008R13154 alternatief inkopen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is interessanter en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dit kan je vaak simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 008R13154 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna spuit je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je het product met elkaar verbinden. Nadien achterhaal je of de nagevulde Xerox inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie