bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01309 magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R01309 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij erkende shops voor goedkope cartridges. Het product Xerox 106R01309 met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan “echte” cartridges van Xerox. Een groeiend aantal shops als bijv. Paradigit en Inkt.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€83,50
Huismerk vanafprijs€41,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R01309
Productcode106R01309
Kleur beschrijvingmagenta
Volume (ml)110 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Xerox 106R01309 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 106R01309 cartridge is 110 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies of Staples zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Vaak hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via winkels zoals Officesavers & Staples.
 • Originele 106R01309 inktcartridges koop je vanaf €83,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vergelijk je populaire webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01309 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01309 magenta / roze / rood vergelijken
Xerox inktcartridges zijn best prijzig. Deze roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €91,85. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €83,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €41,75. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R01309 originele inkt€83,50
Xerox 106R01309 multipack (merkcartridge)€167,00
Xerox 106R01309 huismerk inkt * €41,75
Xerox 106R01309 huismerk duopack * €83,50
Tabel met prijzen voor de 106R01309 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Direkt Xerox 106R01309 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als in de retail. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Ebay, Amazon, Blokker, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r01309-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 106R01309 inkt van Xerox kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 106R01309 originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke foutcodes. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €83,50).

Xerox 106R01309 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 106R01309 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R01309 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit dan originele inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Xerox geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht vind je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende cartridge problemen m.b.t. Xerox 106R01309 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R01309 inktcartridge ?
De prijs van een Xerox 106R01309 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €69,01 excl. btw (dat maakt €83,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €167,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 106R01309 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €41,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het plasticje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01309 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R01309 alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is voordeliger en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dergelijke problemen kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R01309 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna spuit je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je het product in elkaar klikken. Aansluitend achterhaal je of de vernieuwde Xerox inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie