bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 8R7662 magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 8R7662 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je toonaangevende shops voor voordelige cartridges. Het artikel Xerox 8R7662 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Xerox. Diverse leveranciers zoals Office Centre en Go4inkt bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€7,50
Huismerk verkoopprijs€3,75
MerkXerox
ProductXerox 8R7662
Serienummer008R07662
Kleurenmagenta
Hoeveelheid (ml)10 milliliter
Effectiviteit295 prints
EAN0095205876628

Goedkoopste Xerox 8R7662 inkt kopen september 2023

De inhoud (ml) van de 008R07662 cartridge is 10 milliliter. De printomvang is 295 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub en Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via shops als Easy-ink & Printabout.nl.
 • Originele 008R07662 inktcartridges kosten je ongeveer €7,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Courier & Calibri.
 • Via dit portaal vergelijk je de meest bekende inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 008R07662 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 8R7662 magenta / roze / rood vergelijken
Xerox inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €8,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €7,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €3,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 8R7662 originele inkt€7,50
Xerox 8R7662 multipack (merkcartridge)€15,00
Xerox 8R7662 huismerk inkt * €3,75
Xerox 8R7662 huismerk duopack * €7,50
Geschatte prijzen van de 008R07662 cartridge (roze / rood) in september 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Gelijk Xerox 8R7662 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-8r7662-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 008R07662 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 8R7662 originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Xerox en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Xerox geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €7,50).

Xerox 8R7662 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het 008R07662 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 8R7662 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de magenta inkt van Xerox vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder vind je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, onttrek de cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende problemen bij de Xerox 8R7662 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Xerox 8R7662 inktcartridge ?
De kostprijs van een Xerox 8R7662 met kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €6,20 excl. de btw (dat maakt €7,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je zo’n €15,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 008R07662 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €3,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Xerox 8R7662 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 008R07662 alternatief gebruiken is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de Xerox 8R7662 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Hiervoor bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kun je alles weer in elkaar klikken. Als afronding achterhaal je of de gekloonde Xerox inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie