bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01302 magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01302 inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste printshops voor extra goedkope cartridges. Artikel Xerox 106R01302 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Xerox. Meer en meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Handyman.nl en bol.com leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€107,50
Huismerk prijs€53,75
LeverancierXerox
ProductXerox 106R01302
Productcode106R01302
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printvermogenonbekend
EAN-code4054842369432

Goedkoopste Xerox 106R01302 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 106R01302 cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Coolblue.nl & Printabout.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hebben zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij winkels zoals inktcartridge store en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R01302 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €107,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (zoals eco-modus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar goede shops waar je zonder gedoe 106R01302 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01302 magenta / roze / rood vergelijken
Xerox inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €118,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €107,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €53,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R01302 originele inkt€107,50
Xerox 106R01302 multipack (merkcartridge)€215,00
Xerox 106R01302 huismerk inkt * €53,75
Xerox 106R01302 huismerk duopack * €107,50
Prijsoverzicht van de 106R01302 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Direkt Xerox 106R01302 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Belangrijk: ga naar een online inktshop. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Handyman, Hema, Media Markt, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Blokker, Ebay, Bol.com, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r01302-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 106R01302 inkt van Xerox kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R01302 originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je voorkomt vervelende foutcodes. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €107,50).

Xerox 106R01302 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 106R01302 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R01302 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder check je de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle cartridges en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen m.b.t. Xerox 106R01302 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R01302 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Xerox 106R01302 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €88,84 excl. btw (dat maakt €107,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt betaal je ongeveer €215,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 106R01302 betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €53,75) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 106R01302 huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R01302 alternatief selecteren is doorgaans lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. De prijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Deze kan je veelal eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01302 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Nu spuit je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het product met elkaar verbinden. Als check test je of de nieuwe Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie