bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02208 geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R02208 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je de betrouwbaarste inktshops voor voordelige cartridges. Deze Xerox 106R02208 met de kleur geel (yellow) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van Xerox. Heel wat winkels zoals Vikingdirect.nl of Officesavers bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€75,50
Huismerk verkoopprijs€37,75
MerkXerox
ModelXerox 106R02208
Productcode106R02208
Kleurengeel
Hoeveelheid (ml)220 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Xerox 106R02208 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 106R02208 cartridge is 220 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktcartridge store of Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij leveranciers als bol.com of Inktbaas.nl.
 • Originele 106R02208 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €75,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je de populairste verkopers waar je moeiteloos 106R02208 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R02208 geel / yellow vergelijken
Xerox inktcartridges zijn best prijzig. Deze gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €83,05. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €75,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €37,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R02208 originele inkt€75,50
Xerox 106R02208 multipack (merkcartridge)€151,00
Xerox 106R02208 huismerk inkt * €37,75
Xerox 106R02208 huismerk duopack * €75,50
Prijstabel voor de 106R02208 cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Snel Xerox 106R02208 inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij computerzaken. Onze tip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden top-service, een grote voorraad en voeren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Bruna, Hema, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r02208-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 106R02208 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R02208 originele gele inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €75,50).

Xerox 106R02208 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor namaak-inkt van derde partijen. Het 106R02208 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R02208 geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van Xerox geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht check je alledaagse issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop direct met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare afdrukproblemen m.b.t. Xerox 106R02208 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Xerox 106R02208 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Xerox 106R02208 met de kleur geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €62,40 excl. de btw (dat maakt €75,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €151,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 106R02208 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €37,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en reinig de printkop.

Is het Xerox 106R02208 huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R02208 alternatief kiezen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan merk-inkt. De prijs is lager en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans snel oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R02208 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je alles terugzetten in originele staat. Als check probeer je of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie