bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 8R7880 drie kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 8R7880 inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij de meest populaire printwinkels voor betaalbare cartridges. Het product Xerox 8R7880 met kleur drie kleuren (multicolor) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Xerox. Steeds meer inktwebshops als bijv. Alleeninkt.nl & Inkclub bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€39,50
Huismerk vanafprijs€19,75
MerkXerox
SoortXerox 8R7880
Seriecode008R07880
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printvermogen240 prints
EAN0095205878806

Goedkoopste Xerox 8R7880 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 008R07880 cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is 240 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl & Office Centre zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Xerox inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals Easy-ink en Office Centre.
 • Originele 008R07880 inktcartridges koop je online vanaf €39,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snel-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Brush Script.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar toonaangevende printwinkels waar je goedkope 008R07880 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 8R7880 drie kleuren / multicolor vergelijken
Xerox inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €43,45. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €39,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €19,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 8R7880 originele inkt€39,50
Xerox 8R7880 multipack (merkcartridge)€79,00
Xerox 8R7880 huismerk inkt * €19,75
Xerox 8R7880 huismerk duopack * €39,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 008R07880 cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Snel Xerox 8R7880 inkt kopen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze shops bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Fonq, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-8r7880-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 008R07880 inkt van Xerox kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 8R7880 originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante foutcodes. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €39,50).

Xerox 8R7880 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van derden. Het 008R07880 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Xerox 8R7880 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van Xerox vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel staan gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Meest gezochte inktproblemen met de Xerox 8R7880 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 8R7880 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Xerox 8R7880 met kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is doorgaans +/- €32,64 excl. de btw (wat neerkomt op €39,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €79,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 008R07880 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €19,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het kapje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 8R7880 huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 008R07880 alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De winkelprijs is lager en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is uitstekend. Nadeel is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Xerox 8R7880 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in het reservoir. Dan kan je het patroon in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie