bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 8R7883 foto zwart en kleur / foto black en color cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 8R7883 inktcartridge? Op deze webpagina tref je toonaangevende inktshops voor verrassend voordelige cartridges. De Xerox 8R7883 met de kleur foto zwart en kleur (foto black en color) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Xerox. Heel wat winkels zoals Inktbaas.nl of Inkclub verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€17,50
Huismerk verkoopprijs€8,75
LeverancierXerox
ArtikelXerox 8R7883
Productcode008R07883
Kleur omschrijvingfoto zwart en kleur
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printcapaciteit700 prints
EAN-nummer0095205878837

Goedkoopste Xerox 8R7883 inkt kopen november 2023

De hoeveelheid (ml) van de 008R07883 cartridge is ml onbekend. De capaciteit is 700 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Inktweb.nl & printerinktshop.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal beschikken ze over een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij winkels als printershop en Alleeninkt.nl.
 • Originele 008R07883 inktcartridges haal je in huis vanaf €17,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsminimale kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vergelijk je toonaangevende shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 008R07883 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 8R7883 foto zwart en kleur / foto black en color vergelijken
Xerox inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €19,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €17,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €8,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 8R7883 originele inkt€17,50
Xerox 8R7883 multipack (merkcartridge)€35,00
Xerox 8R7883 huismerk inkt * €8,75
Xerox 8R7883 huismerk duopack * €17,50
Overzicht met prijzen van de 008R07883 cartridge (foto black en color) in november 2023. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 8R7883 inkt bestellen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als in de retail. Kooptip: kies voor een internet printshop. Deze shops bieden de beste service, een grote voorraad en leveren vaak een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Amazon, Ebay, Coolblue, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-8r7883-foto-zwart-en-kleur-foto-black-en-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 008R07883 inkt van Xerox kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 8R7883 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €17,50).

Xerox 8R7883 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het 008R07883 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 8R7883 foto zwart en kleur / foto black en color huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de foto zwart en kleur inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder check je alledaagse problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het kapje los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, onttrek de cartridge en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende inktproblemen met betrekking tot Xerox 8R7883 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de Xerox 8R7883 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 8R7883 met kleurcode foto zwart en kleur (foto black en color) cartridge is doorgaans +/- €14,46 excl. btw (dat maakt €17,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €35,00. Met een huismerk cartridge met de code 008R07883 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €8,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon weigert. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je de beschermingstape verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is het Xerox 8R7883 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 008R07883 alternatief proberen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 8R7883 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling werk je met een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna spuit je de meerkleurige inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Als afronding controleer je of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie