bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox Y101 008R07972 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Xerox Y101 008R07972 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met de meest bekende inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Het artikel Xerox Y101 met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Xerox. Heel wat aanbieders als o.a. Staples en Easy-ink leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€7,50
Huismerk vanafprijs€3,75
MerkXerox
TypeXerox Y101
Productcode008R07972
Kleurencyaan
Inhoud (ml)ml onbekend
Intensiteit350 prints
EAN0095205879728

Goedkoopste Xerox Y101 008R07972 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 008R07972 cartridge is ml onbekend. De effectiviteit is 350 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Officesavers of Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Xerox inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Doorgaans hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij shops als 112supplies of Inktbaas.nl.
 • Originele 008R07972 inktcartridges koop je online vanaf €7,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan eco-stand) en probeer lettertypes zoals Courier en Brush Script.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar geschikte webshops waar je zonder gedoe 008R07972 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox Y101 008R07972 cyaan / blauw vergelijken
Xerox inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €8,25. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €7,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €3,75. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox Y101 originele inkt€7,50
Xerox Y101 multipack (merkcartridge)€15,00
Xerox Y101 huismerk inkt * €3,75
Xerox Y101 huismerk duopack * €7,50
Geschatte prijzen van de 008R07972 cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox Y101 008R07972 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: ga naar een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en verkopen bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Blokker, Fonq, Wehkamp, Amazon, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktaanbieders als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-y101-008r07972-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 008R07972 inkt van Xerox kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox Y101 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €7,50).

Xerox Y101 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het 008R07972 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Xerox Y101 008R07972 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder tref je bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Breek de afdruktaak af, klik de cartridge uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare issues met de Xerox Y101 008R07972 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox Y101 inktcartridge ?
De kostprijs van een Xerox Y101 008R07972 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €6,20 excl. btw (dat maakt €7,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €15,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 008R07972 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €3,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox Y101 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 008R07972 alternatief selecteren is meestal lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dit kan je normaal gesproken snel oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox Y101 008R07972 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het patroon met elkaar verbinden. Tenslotte achterhaal je of de nieuwe Xerox inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie